Бјелица: Црвена звезда показала да је најбоља у региону

БЕОГРАД: Крилни центар Црвене звезде Милко Бјелица каже да је његов тим у 2017. години освајањем трипле-круне показао да је најбољи у региону и да се нада да ће у наредној успеси бити идентични.
Milko Bjelica
Фото: FoNet

"Трофејима смо показали да смо најбољи у региону, освојили смо Куп, титуле у Србији и АБА лиги и циљ је испуњен. Следеће године покушаћемо да поновимо такав успех и мислим да је то реално достижно", рекао је Бјелица Танјугу.

Искусни 33-годишњи кошаркаш задовољан је досадашњим наступима у АБА лиги и Евролиги, означивши подвиг из Мадрида против Реала као 

"У овој сезони правимо сличне резултате као у прошлој, али морам да нагласим да нас тек сада очекују прави изазови, очекује нас прво одбрана Купа... Задовољан сам, иако је рано причати о томе јер тек на крају када се заврши регуларни део подвући ћемо црту".

Црвено-бели сутра настављају такмичење у Евролиги на гостовању миланском Арманију, а Бјелица додаје да је испред екипе Душана Алимпијевића нови тежак испит.

"Изузетно тешка утакмица нас очекује у Милану, играмо против тима који све више подиже форму. Изгубили су неке мечеве несрећно, ради се о квалитетном саставу са одличним тренером Пјаниђанијем. Даћемо све од себе и покушаћемо да их изненадимо. Гледамо себе да одиграмо најбоље што знамо", закључио је црногорски репрезентативац.

Утакмица 15. кола Евролиге између Арманија и Црвене звезде игра се у петак од 20.45 у Медиоланум форуму.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести