Николић: Подићи се после Албе; Величковић: Нема "лако ћемо"

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Миросав Николић каже да је утакмица против љубљанске Олимпије у 9. колу АБА лиге прилика да се његов тим психолошки подигне после убедљивог пораза од Албе у уторак.
Muta Nikolic/KK Partizan
Фото: КК Партизан

"Сутрашња утакмица је веома важна за нас да се мало психолошки дигнемо. Очекујем да затегнемо одбрану и будемо много бољи. Веома је важно да пред паузу пресечемо добром игром, добром одбраном и добрим контранападима", истакао је Николић за клупски сајт.

Капитен црно-белих Новица Величковић наглашава да исход дуела са Олимпијом у многоме зависи у каквом расположењу ће дочекати репрезентативну паузу.

"Сви ми који изађемо на терен не смемо ни једне секунде да заборавимо чији дрес носимо и за колико верних навијача се боримо. Од мене као најстаријег па до најмлађег Пецарског, треба да знамо да не постоји "лако ћемо", већ да за сваку лопту гриземо као да нам од ње живот зависи. Ако покажемо борбеност која мора да буде заштитни знак играча Партизана, знамо да ће и публика да нас носи до победе", изјавио је Величковић.

Утакмица између Партизана и Олимпије игра се у суботу од 19 сати у дворани "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести