СЦ Ташмајдан се извинио због квара на кошаркашкој утакмици

БЕОГРАД: Спортски центар "Ташмајдан" је упутио извињење кошаркашким клубовима Црвена Звезда и Валенсија, навијачима који си били у хали и свима који су пратили тв пренос и захвалио се на стрпљењу док су технички проблеми током вечерашње утакмице решавани и отклоњени.
kosarka
Фото: Tanjug / T.Valič, arhiva

"На самом почетку утакмице дошло је до грешке у софтверу који контролише рад семафора због чега је дошло до дужег прекида утакмице.

"У питању је оригиналан софтвер и врхунска опрема, у складу са стандардима Евро лиге", наведено је у саопштењу СЦ Ташмајдан.

У саопштењу се додаје да су идентични семафори и софтвер инсталирани у халама у којима играју Зенит (Русија), Макаби (Израел), Асвел (Француска) као имноги други клубови.

"Квар на семафору био је софтверски тако да СЦ Ташмајдан никако није могао да утиче на то да се квар спречи. У директном контакту са компанијом из Француске, која је произвођач опреме, софтверска грешка је исправљена и утакмица је настављена", наводи се у саопштењу.

СЦ Ташмајдан је истовремено упутио честитке КК Црвена Звезда поводом победе против КК Валенсија у утакмици Евро лиге, одиграној вечерас у хали "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести