Вести: Болден иде у Филаделфију, Звезди "само" обештећење

БЕОГРАД: Аустралијски кошаркаш Џона Болден, од пре две недеље члан Црвене звезде, најавио је да ће искористити клаузулу у уговору и наредне сезоне заиграти у НБА лиги.
Kosarka
Фото: Dnevnik.rs

Болден је рано јутрос на драфту изабран од "Сиксерса" као 36. пик, а своје планове открио је непосредно после тога поруком на Твитеру.

"Trust The Process" (Веруј у процес)", цитирао је Болден мото Филаделфије у стварању јаког тима.

Млади кошаркаш просле сезоне био је одличан у екипи ФМП-а из Железника, један је од најзаслужнијих за пласман у финале Суперлиге Србије и елиминацију Партизана, након чега је потписао уговор са Звездом, па би обештећење требало да припадне црвено-белима.

Алимпијевић још три године води ФМП

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша ФМП-а Душан Алимпијевић продужио је уговор са клубом на још три године, саопштио је вицешампион Србије.

Како се наводи, уз Алимпијевића, нове уговоре добили су и чланови стручног штаба, помоћни тренери Слободан Љуботина и Александар Зарић, као и кондициони тренер Александар Јованчевић.

Алимпијевић, један од најталентованијих младих тренера у Србији стигао је у ФМП 13. априла ове године из суботичког Спартака са којим је бележио запажене резултате и остварио пласман у Суперлигу, а потом је са екипом из Железника стигао до финала Суперлиге, где је у полуфиналу елиминисао Партизан.

Млади стручњак је у договору са водећим људима клуба већ почео рад на формирању тима за наредну сезону у којој ће ФМП поново бити један од представника Србије у регионалној АБА лиги.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести