Куп Србије: Војводина у Суботици

У просторијама Рукометног савеза Србије обављен је жреб четвртфинала Купа у обе конкуренције. Рукометаши Металопластике одбрану трофеја Купа Србије,

који су прошле године освојили победом над актуелним шампионом Војводином (26:24), почињу из Панчева, где ће у четвртфиналу играти против Динама. У осталим мечевима састаће се: Бела Паланка - Слога (Пожега), Спартак Војпут (Суботица) - Војводина (Нови Сад) и Партизан (Београд) - Црвена звезда (Београд). Први четвртфинални мечеви играће се 8. марта, а реванши 29. марта, док је финални турнир предвиђен за 8. и 9. јун.

Рукометашице Извора из Аранђеловца, које ове сезоне наступају под именом Бекамент Буковичка Бања, актуелни су власници пехара намењеног победнику националног Купа, пошто су прошле године у финалу биле боље од шабачког Медицинара (33:23). Занимљиво је то да ће ове две екипе, вољом жреба, снаге укрстити већ у четвртфиналу Купа. У осталим мечевима састаће се: Раднички (Крагујевац) - Панчево, Наиса (Ниш) - Јагодина и Железничар (Инђија) - Металац (Краљево). Први мечеви су 19. априла, реванши 3. маја, док је финални турнир предвиђен за 3. и 4. јуна.
Ј. Г.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести