Меч-лопта или реванш

Одбојкашице Итон Срем Темпа за корак су ближе пласману у Суперлигу, пошто су у првом мечу плеј-аута, у Футогу, начиниле брејк, савладавши домаћина са 3:2. У четвртак је други меч, у сали у Сремској Митровици, у којој чета Горана Нешића очекује и велику подршку с трибина.
Andrea Kalman
Фото: Dnevnik.rs

– Што се тиче првог меча, одиграле смо очекиваних пет сетова и мислим да је утакмица била занимљива за гледање. У завршници је пресудио наш сервис и мирнија глава. Надам се да ће нам у другом мечу бити лакше, јер смо скинуле с леђа тешко бреме. Очекујем поново добру утакмицу, знам да се оне неће предати, али је ту и наша публика од које очекујем велику подршку – рекла је Катарина Лукић, капитен Итон Срем темпа.

Андреа Калман, најбоља поентерка Футога у првом мечу баража, није имала шта да замери својим саиграчицама.

– Бориле смо се, дале све од себе, али су одлучиле наше грешке у кључним тренуцима. Водиле смо 8:4 и 12:10 у петом сету и само стале у једном тренутку. Физички нам је било најтеже, иза нас је дуга пауза, не баш редовни тренинзи, па се надам да ћемо бити све боље, како серија буде одмицала. Нема предаје, следећи меч је најважнији и учинићемо све да узвратимо брејком – истакла је Калманова.     

М. Р.

Андреа Калман у нападу на блок Сремица, Фото: Б. Лучић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести