Одржан Меморијал „Сабо Иштван-Пишта”

Стонотениски клуб Чока приредио је седми меморијални турнир “Сабо Иштван - Пишта” у знак сећања на познатог тренера, који је оставио трага у овом спорту на простору некадашње Југославије и на међународној сцени.
Kadetkinje Mali Idjos
Фото: СТК Чока/Најбоље кадеткиње на турниру у Чоки

У стонотениској сали, која носи име Иштвана Сабоа, на окупу су биле најбољи кадети из Србије у мушкој и женској конкуренцији.   

У веома изједначеној борби за победнике овог престижног турнира, поред младих стонотенисера из категорије кадета, награде су припале и њиховим најбољим тренерима. За најбољег тренера кадета пехар је припао Сретену Ицићу из Параћина, док је титулу најбољег тренера кадеткиња припала Ђули у Терека из Малог Иђоша.

У конкуренцији кадеткиња победила је Катарина Гвозденовић из СТК Домбош (Мали Иђош), друга је Лила Ковач Катона  и трећа Киара Ковач из истог клуба, док је на трећем месту завршила и Ђурђина Кукољ из Обилић Алеве (Нови Кнежевац). Код кадета најбољи био Жолт Ковач из ТСЦ (Бачка Топола), други је Богдан Илић из Параћина, а трећи Милан Комлушан из Чоке и Жомбор Шаркањ из Хоргоша.

Код мини-мини кадеткиња и кадета најбољи су били Ивана Берлада из новосадске Војводине и Урош Нинковић из Синђелића (Београд), а код млађих кадеткиња успех је поновила Катарина Гвозденовић из Малог Иђоша, док је код млађих кадета најбољи био Богдан Илић из Параћина.    

М. Митровић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести