ПРВА ЛИГА СРБИЈА: Бачка – Бежанија 2:0 (1:0)

Фудбалери Бачке забележили су и девети првенствени тријумф над неугодном екипом из Београда на мокром и клизавом терену.Сам почетак утакмице је припао гостима који су агресивно играли

БАЧКА ПАЛАНКА: Стадион „Славко Малетин – Вава”, гледалаца око 500, судија: Михајловић (Врање), стрелци: Ивеља у 25. и Зечевић у 76. минуту. Жути картони: Зец (Бачка).

БАЧКА: Дринић 7, Зоговић 7, Поњевић 7, Илић 7, Зец 8, Клисура 7, Бајић 7, Ивеља 8 (Чековић 7), Зечевић 8 (Ивковић -), Тривуновић 8, Миловац 7 (Дукић 7).

БЕЖАНИЈА: Кнежевић 6 (Остојић 6), Колунија 6, Матовић 6, Пековић 6, Јовановић 7, Божичић 6, Дивац 6 (Ђовани 6), Шака 6 (Бастајић 7), Говедарица 7, Густаво 7, Антељ7.

Фудбалери Бачке забележили су и девети првенствени тријумф над неугодном екипом из Београда на мокром и клизавом терену.Сам почетак утакмице је припао гостима који су агресивно играли јер су им бодови из овог меча били неопходни с обзиром да се Бежанија налази у зони испадања. Меч је преокренут у корист домаћина када је у 25. минуту Ивеља постигао еврогол топовским шутем са тридесетак метара.

У наставку игре су гости из Београда кренули још агресивније, немајући више шта да чекају. Имали су одличну прилику у 58. минуту преко Антеља који није добро захватио лопту и она је са десетак метара удаљености од гола завршила у гол ауту тик по ред стативе. Таквом игром су Београђани оставили доста простора за контре Бачке, која је у једној таквој брзој акцији постигла и други гол. Наиме, у контранападу је Чековић шутирао, резервни голман Остојић одбранио, а одбитак је Зечевић проследио у мрежу.

Након примљеног другог гола гости су имали шансу преко ‘’резервисте’’ Ђованија, али је он са десетак метара пребацио цео гол.

Ј. Ј.

 

EUR/RSD 118.2032
Најновије вести