Ђоковић: Правила су јасна, наставио сам даље

РИМ: тенисер света Новак Ђоковић, први пут после дисквалификације на УС опену, рекао је новинарима у Риму да је то за њега био шок и да му је било чудно што је на такав начин завршио учешће на турниру у Њујорк.
djokovic sudija
Фото: FoNet

Ђоковић је дисквалификован са УС опена у четвртом колу када је лоптицом погодио линијског судију.

"Био је то шок за мене, први пут у каријери ми се догодило нешто такво. Било је много спекулација да ли сам заслужио будем дисквалификован или не. Правила си јасна, ја сам то прихватио и наставио даље", рекао је Ђоковић у видео разговору новинарима у Риму, где ће играти на турниру из Мастерс серије, који је данас почео.

Он је истакао да је после меча проверио како је судија, додавши да му је жао што је изазвао шок, који како каже, она није заслужила.

"Било је чудно да на тај начин завршим учешцћ на УС Опену. Осећао сам добро, играо сам добро. Освојио сам Синсинати који се играо на истом терену, имао сам доста самопоуздања. Било је неочекивано и потпуно без икакве намере да је ударим. Нисам заборавио и мислим да никад нећу. То је нешто што остаје у сећању цео живот", рекао је Ђоковић.

Ђоковић ће наступ на Мастерсу у Риму почети у другом колу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести