Иванишевић: Ђоковић ће наставити да обара рекорде

ЗАГРЕБ: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић ће наставити да обара рекорде, изјавио је тренер седмог играча света Горан Иванишевић за хрватске медије.
Pobeda Đokovića protiv Štrufa na startu AO  Foto: AP Photo/Lee Jin-man
Фото: Победа Ђоковића против Штруфа на старту АО Фото: AP Photo/Lee Jin-man

Ђоковић је у каријери освојио 90 АТП трофеја, док Швајцарац Роџер Федерер има 103. Највише титула је освојио Американац Џими Конорс (109).

"Све што је у вези са рекордима, Новаку је занимљиво. Остаје питање колико ће играти и колико ће све то да траје, али у каквом је сад тренутку сигуран сам да би могао и на те рекорде да јуриша. Увек је био физички спреман, то никада није био проблем и ако тако остане, уверен сам да би још три године могао да остане на врху или при врху и да се бори за све титуле", изјавио је Иванишевић за "Спортске новости".

Ђоковић је изборио пласман на завршни турнир сезоне у Торину.

"Јасно је да ће Ђоковић играти у Торину, а остаје питање хоће ли пре тога ићи на Мастерс у Паризу", додао је Иванишевић.

Хрватски тренер је изјавио да још није познато да ли ће Ђоковић наредне године играти на првом гренд слем турниру сезоне, Аустралијан опену.

"Како се ништа није променило у његовим размишљањима о вакцини, треба видети шта ће и како одлучити Аустралијанци", закључио је хрватски тренер.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести