Удовичић обишао Арену: Све је спремно за атлетски спектакл

Министар омладине и спорта Вања Удовичић обишао је данас КОМБАНК арену, два дана пре почетка Европског првенства у атлетици, и поручио да је све спремно за организацију новог спектакла

 у највећој дворани на Балкану.Удовичића су у Арени испред Атлетског савеза Србије дочекали Веселин Јевросимовић и директор Слободан Бранковић.

"За спортисту нема лепшег осећаја него да пред домаћом публиком брани боје своје земље. Атлетика је на ово чекала преко шест деценија, желимо да постављамо европске и светске стандарде. Стаза из Арене наћи ће се на неком другом месту у Србији, што значи да нисмо само организовали нешто како би се рекло да смо потрошили новац", рекао је Удовичић, а преноси Телеграф.рс.

Он је позвао све све грађане, љубитеље спорта и атлетике да дођу и подрже српске атлетичаре."Атлетичари су то заслужили јер су у претходне три године највише напредовали, за три године освојили су укупно 13 медаља. Све је спремно и са поносом могу да кажем да апсолутно безбрижно дочекујемо овај спектакл", поручио је Удовичић.

Први човек АШ Веселин Јевросимовић насласио је да је Европско првенство у атлетици најкомпликованији грађевински и технолошки пројекат који је икада направљен у Арени."Позивам све грађане да дођу у петак, суботу и недељу да бодре нашу репрезентацију која није мала. Имамо укупно 12 такмичара и даће све од себе да обрадују нацију", рекао је Јевросимовић.

Европско првенство у Београду одржава се од 3. до 5. марта.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести