Савић саопштио спискове за Про Реко и напад на СП и СЛ

БЕОГРАД: Селектор ватерполо репрезентације Дејан Савић одредио је два списка играча за припреме рад са Про Реком и почетак припрема за наступ на Светском првентсву у Будимпешти и финалном турниру Светске лиге у Рузи.
vaterpolisti
Фото: Tanjug

Једна група играча радиће са најбољим тимом света Про Реком у Београду 23. и 24. маја, а друга, од 5. до 9. јуна, састаће се на почетку припрема за овогодишње Светско првентсво у Будимпешти и финални турнир Светске лиге у предграђу Москве, такмичења на којем "делфини" бране трофеј.

Савић за тренинге са Про Реком рачуна на: Димитрија Ристичевића, Лазара Добожанова, Гојка Пијетловића, Николу Јакшића, Радомира Драшовића, Виктора Рашовића, Огњена Стојановића, Гаврила Суботића, Душана Васића, Драгољуба Рогача, Немању Вица, Небојшу Тохоља, Ђорђа Лазића, Филипа Радојевића и Стефана Митровића.

На почетку припрема за натупе на два велика такмичења биће: Димитрије Ристичевић, Лазар Добожанов, Гојко Пијетловић, Никола Јакшић, Радомир Драшовић, Виктор Рашовић, Огњен Стојановић, Гаврил Суботић, Душан Васић, Душан Мандић, Немања Вицо, Небојша Тохољ, Ђорђе Лазић, Филип Радојевић, Стефан Митровић, Бранислав Митровић, Сава Ранђеловић, Милан Алексић, Андрија Прлаиновић, Милош Ћук, Филип Филиповић, Душко Пијетловић.

Селектор Дејан Савић изјавио је да је рад са Про Реком део старог договора и враћање за рад у Ђенови током априла, као и да на списку за јун нема Страхиње Рашовића због повреде и да се чекају резултати терапија.

"Долазе нам и Аустралијанци и улазимо у прави ритам. Прво за Рузу где ће тренинзи бити у првом плану, а затим и за Светско првенство у Будимпешти. Не треба заборавити ни Универзијаду у Тајпеју где ће играти млађи играчи", рекао је Савић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести