Војводина креће из Штипа

Премијерна сезона боксерске Регионалне лиге почиње у суботу, а у њој ће наступити седам клубова из четири државе Србије (Војводина Спартак из Новог Сада,

Лозница и Лазаревац Металац), Хрватске (Сесвете из Загреба), Републике Српске (Радник из Бијељине и Славија из Бања Луке) и Македоније (Пинк Пантер из Штипа). Првенство се одвија двокружно.

Боксери Војводине у Регионалној лиги (РЛ) наступиће заједничким снагама са Спартаком из Суботице, чији су такмичари већ прошле сезоне бранили боје Новосађана у Првој српској лиги.

- Имајући у виду да је РЛ много квалитетније такмичење од наше лиге, али и скупље, ово је било логично решење да се удруженим снагама са Суботичанима изборимо за врх табеле, што нам је циљ у премијерној сезони. Боксери наша два клуба већ годину дана тренирају у нашој сали, тако да очекујем да ће представљати озбиљну екипу у РЛ. Боје нашег клуба у РЛ браниће Вељко Глигорић, Алекса Глигорић, Вања Бачић, Дамјан Грмуша, Бошко Рауш, Никола Петровић, Золтан Ђараки и Душан Крстин. 

Ј. Галић

Парови
У првом колу РЛ састаће се - БАЊАЛУКА: Славија - Сесвете, ЛАЗАРЕВАЦ: Лазаревац Металац - Радник, ШТИП: Пинк Пантер - Војводина Спартак. Лозница је слободна.
 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести