Квиз турнир у Шиду

ШИД: Протеклог викенда у Шиду је одржан први Квиз турнир. Учесници овог турнира су чланови Удружења Српске квиз асоцијације(СКС). Учесници су били из Шида, Београда, Новог Сада,

 па чак и из Босне и Херцеговине. Турнир је подржала Општина Шид и Туристичка организација Шида. Такмичари су пре квиза обишли Цркву Светог Николаја, Музеј наивне уметности "Илијанум", као и Галерију слика "Сава Шумановић". Такмичари, који су чланови СКА иду на такмичења по градовима Србије, јер истичу да је пре свега важно дружење, али и показивање знања.

Такмичари су комбиновали како знање, тако и енигматску вештину, играли су игре слагање слова, тражење бројева и друге врсте мозгалица, из опште културе, које су употпуниле сет квиз питања.Чланови Удружења "Српске квиз асоцијације", којима ово није прво такмичење, желели су да се окушају, како у срећи, тако и у показивању свог знања, јер је ово такмичење другачије од претходних по свом садржају.

Прва три места, учесници са најбољим резултатима добили су диплому Удружења "Српске квиз асоцијације". Квиз турнир је одржан у сали Скупштине Општине Шид.

В. Х.
 

EUR/RSD 118.4991
Најновије вести