Нови прозори за стару школу

ДУПЉАЈА: Школа у Дупљаји добија нови изглед. Обимни радови на замени столарије и бројни други послови су у току. Радове финансира локална самоуправа Беле Цркве

 са нешто више од 700.000 динара.Наставу од првог до четвртог разреда у подручној школи ОШ „Ђорђе Малетић“ у Дупљаји похађа 33 ученика, у истој згради ради и предшколска установа са десеторо малишана. Замена столарије је у току, а ефекти радова се већ и виде и осећају.

- Деца су одушевљена учионицом јер имамо више светла. Далеко је топлије са новим прозорима, а то је тек почетак радова. Ова школа је чекала 20 година и сви се радујемо новом изгледу и већој функционалности, што ћемо добити захваљујући локалној локалној самоуправи - каже учитељица Милена Ђозић.
Средства из општинске касе намењена су за замену 11 прозора, светларника, шесторо врата, ограђивање спортског терена и дворишта, кречење комплетне зграде и реконструкцију фасаде. Наташа Гроздић директорка је ове школе већ 12 година и каже да од када ради не памти да је за школу у Дупљаји издвојено више пара него ове године.

Настава се одвија у две смене, а радници прилагођавају своје радно време, како не би ометали рад са децом.

В. Х.
 

EUR/RSD 118.4991
Најновије вести