Реконструисан пут у Попинцима

ПЕЋИНЦИ: Завршени су радови на реконструкцији пута у Попинцима, у улицама ЈНА, Фрушкогорска и Стевана Ковачевића, као и на деоници пута од Попинаца до границе општина Пећинци и Стара Пазова. Попинчани нису добили само нов пут, већ и знатно безбеднији саобраћај кроз насеље, као и уређенији центар насеља, истичу из локалне самоуправе.
е
Фото: Општина Пећинци

У оквиру ових радова, који су наставак реконструкције пута Пећинци – Попинци, која је завршена крајем 2019. године, очишћени су и продубљени канали у путном појасу, насуте банкине, обновљена хоризонтална и вертикална сигнализација, поправљене заштитне ограде и уређен паркинг простор у центру насеља.

-Поред новог пута, добили смо уређенији центар насеља и лепши изглед централних улица у насељу, а деца су знатно безбеднија на путу до школе – рекао је председник Савета месне заједнице Попинци Дејан Бановачки.

У зони школе поново су постављени успоривачи саобраћаја (лежећи полицајци), које су Савет за безбедност саобраћаја општине Пећинци и пећиначка локална самоуправа поставили пролетос, а који су били уклоњени током радова на реконструкцији пута.

Реконструкцију пута у Попинцима је, у сарадњи са Општином Пећинци, финансирало Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.  

   М. Сћ

EUR/RSD 117.5777
Најновије вести