За три победника по 290.000 динара

Породичне компаније су стуб развоја економије - често се ова максима чује на стручним скуповима. Даље од констатације кренула је компанија „Вип мобајл” која је широм Србије организовала

 четири радинице на тему унапређења породичног бизниса. Сада су одлучили да им још више помогну кроз конкурс „Вип бизнис партнер за 2014. годину”. Заједно са ПР агенцијом „Цхаптер 4” уз подршку Привредне коморе Војводине и покровитељство Привредне коморе Србије бирају три најбоље породичне фирме. Све победнике чекају равноправне награде од по 290.000 динара.

Основни услови за учешће на конкурсу су да породица која се пријављује има значајан удео у власништву предузећа, затим, да је одговорно лице, које је заслужно за успех, бар пет година на руководећој позицији у том предузећу. Компанија мора да постоји бар три године да би стекла основне услове за учешће на овом такмичењу.

Добре породичне фирме могу да се пријаве на такмичење до 10. јануара 2015. године. Одлуку о победницима донеће жири у коме ће бити еминентни стручњаци. Они ће процењивати предузетнички дух, иновативност, стратешко усмерење, дугорочно планирање, финансијске показатеље, национални и регионални домет и корпративну одговорност .

Одлука о победнику биће донета 20. јануара, а додела награда је 27. јануара у Привредној комори Србије.

Д. В.
 

EUR/RSD 118.4991
Најновије вести