ДВА ПЕЧАТА „ИЗАБРАНОГ ПРОИЗВОДА ГОДИНЕ“ ЗА КОМПАНИЈУ DAHLIA Потрошачи изабрали Becollino и Brion за бренд и производ године

БЕОГРАД: Компанија Дахлиа добила је два признања за квалитет производа по избору купаца. Награда за 2024. годину у категорији „Изабрани производ године“ додељена је за производ Becollino 2у1 шампон и купка, док је титулу за „Изабрани бренд поверења године“ понео Brion, синоним за традицију и квалитет.
с
Фото: промо

За успех производа и произвођача, претходе иновација и нов приступ унапређеном  асортиману производа компаније Dahlia на нашем тржишту, који увек следи позитиван став мотивисаних и задовољних купаца. Додељене ознаке изабраним производима године, чине ласкаво признање које се додељује искључиво производима и услугама, које су победиле конкуренцију у свим категоријама по мишљењу потрошача. Компанија Ниелсен која годинама уназад обавља ово истраживање, константно бележи нове и различите категорије, као и информације да купци постају све захтевнији и да препознају ознаке додељених печата који им гарантују квалитет и савет за куповину.

Маријана Симић, директорка маркетинга компаније Дахлиа истакла је да је ово признање заједнички труд и успех свих запослених у компанији: „Оно што нас разликује од остатка тржишта јесте спој традиције и иновација и за нас је то добитна комбинација како бисмо били конкурентни и испратили све захтеве и потребе потрошача. Ове године славимо 100 година постојања, а два престижна печата и признања су потврда да смо на правом путу и да потрошачи препознају трајни квалитет наших брендова. Зато смо и у годину јубилеја ушли са проширеним портфолиом на који заиста можемо да будемо поносни. Под слоганом “Дахлиа брине” – бринемо о традицији која траје готово један век, водимо рачуна о квалитету који представља наш заштитни знак, али изнад свега, бринемо о људима и свету око нас.

Након процене од стране испитаника, који су гласали за победничке препарате у више категорија, од асортимана за чишћење, све до прехрамбених производа и оних за личну негу, три главна показатеља за одлуку и одабир односила су се на: иновативност, привлачност и жељу за куповином. „Признање за “Изабрани производ године” Becollino 2у1 шампон и купка је још само једна потврда квалитета, правилно постављеног портфолиа производа за бебе и препознатљивости од стране купца. Освојена награда је најбољи доказ да већ деценију и по пружамо најбољу могућу негу нашим бебама“, истиче Маријана Симић.

Награде су посебне и по томе што су потпуно независне, јер се до њих долази искључиво гласањем купаца, а не утицајем маркетиншког или финансијског потенцијала компаније чији бренд или услуга носи ово значајно одликовање.  „Печат за “Изабрани бренд поверења године”, који је додељен нашем легендарном производу Brion Брион, а који је признат и препознат већ 72 године, није могао да дочека бољу годину у којој ће освојити ово сјајно признање, годину јубилеја и 100 година компаније Dahlia. За нас је награда потрошача више од признања. То је дубока веза између нас и наше заједнице, која нас мотивише да се непрестано развијамо и креирамо нове омиљене производе наших потрошача“, наводи Маријана.

Фото: промо
Фото: промо

Дахлиа  производе за негу лица и тела обједињују пажљиво формулисане рецептуре и софистицирана решења у области козметике. Цео један век успешне историје пословања, инспирисана лепотом и негом коже, Dahlia је један од најуспешнијих домаћих произвођача квалитетне козметике. Вишедеценијско искуство, континуирани професионални развој и тренинг запослених, инвестиције у опрему водећих произвођача, праћење светских трендова и присуство на домаћем и регионалном тржишту су увек гаранција квалитета производа.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести