МУСАКА ОД ПАРАДАЈЗА, ТИКВИЦЕ И СИРА: Припрема се брзо и једноставно, ПРОЛЕЋНА РИЗНИЦА УКУСА и ЗДРАВЉА

Брже не може, а гарантовано ћете уживати и ви и ваши укућани
v
Фото: Pixabay.com/ Freepik.com/ Dnevnik.rs

Искористите сезону тиквица и парадајза и зготовите на брзака ручак, па проведите што више времена напољу...

Састојци

парадајз 4 ком.

тиквица 1 ком.

моцарела сир 400 г

јаја 3 ком.

павлака 3 кашике

со по укусу

бибер по укусу

босиљак по укусу

Припрема

Парадајз и тиквицу исеците на колутове, а моцарелу исеците на кришке.

Послажите у ватросталну чинију усправно, да належу колутови мало један на други.

Између колутова поређајте кришке сира и листове босиљка.

Ставите да се пече на 220 степени око 20 минута, па извадите и умутите јаја са павлаком, соли и бибером, залијте мусаку и вратите да се допече док не порумени.

Блиц.рс/ Дневник

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести