„МУЊЕ: ОПЕТ!” У НЕКОЛИКО ЕПИЗОДА! ДУГООЧЕКИВАНА ТВ СЕРИЈА након успеха филма СТИЖЕ НА ПРВУ ТЕЛЕВИЗИЈУ

Култни филм домаће кинематографије „Муње“ има свој наставак под називом “Муње: Опет!” који смо након биоскопског живота видели и на програму Прве телевизије.
1
Фото: Prva TV / Promo

Својим гледаоцима Прва је сада припремила  посебну посластицу - четвороделну серију „Муње: Опет!”, чија је премијера прве епизоде заказана за четвртак 2. мај од 21.00. Друга је на програму већ сутрадан, у петак 3. маја у исто време.

Четвртком и петком на Првој од 21.00 дружићемо се са Маретом и Попом, али и Гојком, Лолом и Катом. Њих, као и у првом делу, дочаравају глумци Сергеј Трифуновић, Борис Миливојевић, Никола Ђуричко, Маја Манџука и Милица Вујовић. Али, уз њих, појављују се и глумци млађе генерације који доприносе забавном тону „Муња”. Ту су Ивана Зечевић, Марко Павловић, Миона Марковић, Стефан Бундало и други. Лик Смиље „Тортуре” оживела је глумица Јелисавета Сека Саблић.

– Играју  глумци из старе поставе, исте ликове и нису се променили у последњих 20 година. И даље су исто што су били, али се време променило. Дошли су неки нови млади, неке нове генерације ће гледати серију, па она мора да буде посвећена и њима, подједнако као и нашим старим јунацима – рекао је редитељ Радивоје Раша Андрић за медије и додао да су имали огромну одговорност према првом делу филма, али и према другом.


Ката је и даље борбена и позитивна

Након више од 20 година глумица Маја Манџука вратила се својој култној Кати, али и кинематографији, будући да је дуго нисмо гледали на филму и серијама. Како је рекла за медије, „Муње” су биле и остале култни филм, који се, за толико година, највише репризира.

– Било је веома занимљиво, духовито, уз много смеха на снимању. Како другачије када је Сека Саблић појачање. Највише времена проводила сам са Секом – рекла је глумица за „Телеграф”. – Ката, коју играм, у суштини се није променила. Сазрела је, али је и даље врло позитивна, борбена и љубав јој је на првом месту.


Иако су прошле многе године, код Попа и Марета све је исто - нема девојака, нема новца, нема ни доживљаја. Као и увек, не разумеју се са светом и новом музиком која влада. Гојков посао цвета, он је „краљ Беча”  успешни музички продуцент. Управо је избацио нови хит певачице Миле Силе. Међутим, део песме је „позајмљен” од школских другара Попа и Марета.

Истовремено, великодушни Гојко организује прославу годишњице матуре у Бечу, јер већина одељења живи по свету. Зна се ко једини није позван! Старе ране се не заборављају. Поп и Маре морају у Беч. На путу ће срести младе шампионе хемије и разне колоритне особе, међу којима и бившу разредну Смиљу Тортуру. Нека авантура почне, опет!

В. Б.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести