МЛАДОСТ ГАТ ДОМАЋИН КОЛУБАРИ: Један од кључних дуела (16)

Искористили су, по речима тренера Драгана Перишића, фудбалери Младости ГАТ време од одигравања последњег првенственог сусрета у Вршцу, да се што боље припреме за једну од најбитнијих утакмица у сезони.
fudbal
Фото: ФК Младост ГАТ

Новосађани, наиме, данас (недеља) дочекују екипу Колубаре, тим који су недавно савладали у последњем колу основног дела прволигашког такмичења (3:1).

- С ривалом, с којим се састајемо други пут у року од две недеље, јако добро се познајемо – истакао је Драган Перишић. - Данашњи сусрет за нас је право финале, јер жељеном победом дошли бисмо у зону у којој желемо да будемо и која нам гарантује да ћемо и следеће сезоне бити прволигаши. Дуел је важан и због чињенице да нас, после овог сусрета, очекују два везана гостовања.

Перишић је подвукао чињеницу да је протеклу недељу обележио одличан рад на тренинзима његове екипе, а о ситуацији у тиму је додао:

- Капитен Танасин добио је ударац у стопало на једном од тренинга и још ћемо да видимо како се осећа и хоће ли бити спреман да заузме место у екипи. Чечарић се враћа у праву форму, а Бјелош је везао три недеље континуираног рада. То су веома битни моменти у овој фази такмичења, јер нам је битно да имамо 15-16 расположених играча за сваку утакмицу. На нама је да будемо фудбалски добри, али и карактерно јаки и да данас оправдамо поверење људи који су нас ангажовали. Стигао је пред нас тренутак истине, имамо квалитет, боље се познајемо, па желимо да победимо, јер право на било каква оправдања више немамо – додао је тренер Младости ГАТ.

Утакмица на ГАТ арени, уз слободан улаз на трибину, почиње у 16 часова.

А. Предојевић

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1305
Најновије вести