ОГЛАСИО СЕ ФК ПАРТИЗАН НАКОН СМЕНЕ ДУЉАЈА Одлука једногласна; Ево шта су поручили бившем тренеру

 БЕОГРАД: Фудбалски клуб Партизан саопштио је да је Управни одбор на данашњој седници једногласно донео одлуку о смени тренера Игора Дуљаја.
Radost igrača Partizana/FK Partizan/M. Todorović
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић

"Након анализе резултата у протеклом периоду и актуелног стања и извештаја спортског директора Ивице Краља, сви чланови УО сагласили су се да је неопходно да се предузму хитне мере у циљу стабилизације игре и резултата", наводи се у саопштењу Партизана после седнице УО.

Екипу Партизана ће до краја сезоне да води досадашњи помоћни тренер Алберт Нађ.

"Пред екипом су кључне утакмице у финишу такмичарске сезоне, а како актуелни резултати нису у складу са зацртаним циљевима, донета је одлука о промени тренера. Екипу ће у преосталом делу сезоне као главни тренер предводити Алберт Нађ, досадашњи члан стручног штаба", додаје се у саопштењу црно-белих.

Дуљај је преузео Партизан крајем фебруара прошле године, пошто је на клупи "црно-белих" заменио Гордана Петрића.

"Овом приликом Партизан жели да се захвали Дуљају на свему што је учинио за клуб и да му пожели срећу и успех у даљој каријери", закључује се у саопштењу Партизана. Фудбалери Партизана су забележили четири узастопна пораза у свим такмичењима. "Црно-бели" су поражени на последња три меча у Суперлиги Србије и то од Чукаричког, Црвене звезде и ТСЦ-а.

Партизан је после ових неуспеха угрозио друго место на табели плеј-офа Суперлиге Србије, које води у квалификације за Лигу шампиона, јер екипа из Бачке Тополе на трећој позицији има четири бода мање од црно-белих. Партизан је прошле недеље елиминисан и у полуфиналу Купа Србије од Црвене звезде (0:2). 

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести