НИКОЛА ТОПИЋ НИЈЕ ЈЕДИНИ Мишко Ражнатовић открио да још један бисер иде на НБА драфт!

После Николе Топића, на НБА драфт ће се пријавити и Никола Ђуришић, потврдио је на Твитеру Мишко Ражнатовић, познати кошаркашки агент.
s
Фото: Youtube printscreen/ Biznis Priče

Никола Ђуришић, најбољи кошаркаш Меге ове сезоне, биће на драфту 27. јуна у Бруклину. Ту вест је потврдио Мишко Ражнатовић, познати кошаркашки менаџер.

Млади Ђуришић је у првом мечу четвртфинала АБА лиге против Цедевите Олимпије блистао. Постигао је 31 поен, имао је пет скокова и укупан индекс корисности 38.

Ђуришић је ове сезоне један од најбољих играча АБА лиге и без икакве сумње најбољи играч Меге. На Јадрану он просечно ове сезонебележи 15 поена, 2.8 скокова и 3.5 асистенција по утакмици.

Пре Меге, носио је дрес ОКК Београда, а у млађим селекцијама бранио је боље Меге и Бањице.

Подсетимо, у понедељак је Ражнатовић потврдио да ће и Никола Топић бити на драфту. Топић је недавно од стране АБА лиге уврштен и у најбољу петорку лигашког дела сезоне, што и не чуди с обзиром на то да је у просеку бележио 17,9 поена ове сезоне уз 3,6 скокова и чак 6,8 асистенција по мечу у дресу Звезде и Меге.

Поред тога, он је добио и поменуто признање за "Звезду у успону", а водећи спортски сајтови у Сједињеним Америчким Државама су га поставили изузетно високо на лествици за НБА драфт.

(Блиц спортал)

 

 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести