КАДЕТСКЕ РУКОМЕТАШИЦЕ СРБИЈЕ НАСТАВЉАЈУ ПРИПРЕМЕ ЗА ЕП У КИНИ: Контролни мечеви са Чешком и Румунијом

Женска кадетска репрезентација Србије која овог лета наступа на Светском првенству у Кини, окупиће се у априлу за нове тренажне активности и пријатељске утакмице.
РСС
Фото: РСС

Девојке рођене 2006. године и млађе ће у оквиру ЕХФ недеље националних тимова тренирати у Врбасу од 5. до 10. априла, а дан касније очекује их пут у Плзен где ће 12. и 13. aприла одиграти контролне мечеве са селекцијама Чешке и Румуније.  

Селектор српских кадеткиња Зоран Барбуловић истиче да ће ово бити изутено важан моменат за финалне припреме за Кину.

- Веома битна акција. У првом делу ћемо имати девет тренинга и једну пријатељску утакмицу са суперлигашем из домаћег првенства, а у другом делу ћемо одиграти две контролне утакмице са вршњакињама из Чешке и Румуније. Сматрам да ће нам ови заједнички тренинзи и пријатељски меч веома користити за добро уигравање екипе пред битне провере у Чешкој. Надам се да ће  све девојке бити здраве, па да ћемо у готово најјачем саставу моћи да проверимо колико можемо у овом тренутку. Из ових тренинга и утакмица свешћемо коначан списак са 18-20 кандидаткиња које ће конкурисати у даљим припремама за предстојеће Светски првенство у Кини”, поручио је селектор Барбуловић.

С. Р.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести