ДРУГЕ УТАКМИЦЕ ПОЛУФИНАЛА ПЛЕЈ ОФА Суперлиге за ватерполисте

У среду ће бити одиграни реванш мечеви полуфинала Супер лиге за пласман од првог до четвртог односно петог до осмог места.
vaterpolo/dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Од првог до четвртог места састају се Шабац - Нови Београд (20) и Раднички - Црвена звезда (18.45). У првим утакмицама су постигнути следећи резултати: Нови Београд - Шабац 14:6, Црвена звезда - Раднички 12:7.

Ватерполиста Новог Београда Никола Јакшић рекао је пред реванш меч против Шапца у полуфиналу плеј-офа Суперлиге Србије да се ради о неугодној екипи и да никако не сме бити опуштања.   

 Новобеограђани у среду од 20 часова гостују Шапцу у реванш мечу полуфинала плеј-офа Суперлиге Србије. Екипа Новог Београда је у првом дуелу славила са 14:6 и само један тријумф је дели од пласмана у финале.

"Без обзира на резултат из прве утакмице, дуел против Шапчана захтеваће максималан приступ и пуну концетрацију уколико желимо победу. Шабац је врло неугодна екипа и зато никако не смемо да се опустимо ниједног тренутка", рекао је првотимац Новог Београд Јакшић на конференцији за медије.

Додао је да су све утакмице игране у Шапцу биле неизвесне.

"Квалитет је сигурно на нашој страни, али то ћемо уз озбиљан приступ морати да докажемо и у базену. Верујем у тим, верујем у мукотрпан минули рад и труд који смо  уложили читаве сезоне и надам се да ће нам се све то исплатити и да ћемо још једном добром игром и победом обезбедити пласман у још једно финале ове сезоне", закључио је Јакшић.

Од петог до осмог места играју: Пролетер - Партизан (29) и Валис - Вукови (20). У првим утакмицама су постигнути следећи резултати: Партизан - Пролетер 27:7, Вукови - Валис 11:15.

Екипа Старог града је у оквиру плеј-аута Суперлиге два пута победила Београд са 12:9 и са 16:6 и тако задржала место у елити, док ће се Београд надметати у Првој А лиги.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести