фестивал

Нови Сад ФЕСТИВАЛ ТЕАТРА И ФИЛМА ПОНОВО У ИСИДОРИНОЈ ГИМНАЗИЈИ: Неговање стваралаштва и вишејезичности
После четири године паузе, Фестивал школског театра и филма на страном језику – Foreign Language Drama and Film Festival седми пут је недавно организован у свечаној сали Гимназије „Исидора Секулић”.
Култура / Наслови „ЦИРКУС ДАНАС” У НОВОМ САДУ Транспаренте о заштити животиња оставите код куће
У „Фабрици“ Студентског културног центра Нови Сад вечерас почиње фестивал савременог циркуса назван „Циркус данас“.
Култура / Сцена НАГРАЂЕНИ НА 3. НОВОСАДСКИМ ПОЗОРИШНИМ ИГРАМА: "Мала Фрида" најбоља
Гран при 3. новосадских позоришних игара, управо завршених у Позоришту младих, добила је представа "Мала Фрида" Јелене Ковачић и Анице Томић, у режији Анице Томић, Градског казалишта "Жар птица" из Загреба. Жири у саставу Зденка Лацина Питлик, Марија Радованов и Соња Петровић, одлуку је донео једногласно, са образложењем да се представа “Мала Фрида” истиче се у сваком аспекту продукције, те демонстрира изванредност у интеграцији свих позоришних елемената, стварајући аутентично и емотивно позоришно искуство.
Нови Сад НА ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКОМ ФАКУЛТЕТУ Почиње Пролећни фестивал математике
Пролећни фестивал математике почиње данас. Наредних десет дана фестивала биће организован богати научно-образовни програм, те ће тако у петак, 17. маја, на Природно-математичком факултету бити уприличен свечани Алгебарски колоквијум у част 75. рођендана професора Синише Црвенковића, са низом предавања која ће бити прилагођена широј публици, и то од 14.30 до 18 часова.
Нови Сад ВЕЧЕРАС У ЦК 13 Музички фестивал „Српска умеа фест 12”
Манифестација „Српска умеа фест 12” одржаће се данас у Црној Кући 13 (Војводе Бојовића, 13) од 20 часова.
Photo
Култура / Сцена НОВОСАДСКЕ ПОЗОРИШНЕ ИГРЕ: Сизиф и змајеви
Фестивал "Новосадске позоришне игре" на репертоару Позоришта младих сутра, 10. маја, има две представе. У 17 часова почеће представа "Ја, Сизиф", а у 19 часова време је за "Hic sunt dracones".
Култура / Музика ПРВИ НОВОСАДСКИ ФЕСТИВАЛ КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ ЗА НАЈМЛАЂЕ Дивља симфонија
„Карневал животиња” француског композитора Камија Сен-Санса и „Дивља симфонија” Дена Брауна, биће изведени у оквиру 1. фестивала класичне музике за децу „СимфониФест Нови Сад“, који ће бити одржан 1. и 2. јуна у великој дворани СПЕНС-а.
Photo
Култура / Сцена ПОЧИЊУ 3. НОВОСАДСКЕ ПОЗОРИШНЕ ИГРЕ: Ослушкивање узнемиреног света
Трећи међународни фестивал професионалних позоришта за децу и младе, под називом "Новосадске позоришне игре", који организује Позориште младих, отвара се сутра, и у наредних седам дана, до 15. маја, понудиће публици представе позоришта из Хрватске, Бугарске, Италије, Словеније, Чешке, и наше земље. Ових десет представа које ослушкују узнемирени свет, како наводе организатори, и пропитују важне феномене саременог младог човека у садашњости кроз призму догађаја из прошлости, како би их научили да буду бољи људи, намењене су публици од четврте године, али махом су за оне до тинејџерског узраста.
Магазин / Гламур (ВИДЕО) “Подмладио се код ПЛАСТИЧАРА а Твитераши пишу да се "УПРОПАСТИО" Бен Aфлек ШОКИРАО својим новим издањем; НЕ ПОМЕРА му се ниједан МИШИЋ НА ЛИЦУ
Један од најпопуларнијих стриминг сервиса света "Netflix" у недељу увече у Лос Анђелесу одржао је "Is a Joke Fest", фестивал посвећен комедији у свим њеним варијантама.
Нови Сад АТРАКТИВНЕ ТРКЕ, ПОРОДИЧНИ ФЕСТИВАЛ И КОНЦЕРТИ НА ПЕТРОВАРАДИНСКОЈ ТВРЂАВИ Бициклисти јуре олимпијске бодове, забава за публику свих генерација
Најатрактивнија европска локација која је угостила и престижно Европско првенство у планинском бициклизму, Петроварадинска тврђава, поново ће бити светски центар дешавања овог спорта.
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести