СНС

Photo
Политика (ФОТО) ВУЧИЋ на предизборном скупу коалиције око СНС у Лазаревцу: У наредних 10 дана пред нама ВЕЛИКА И ВАЖНА БИТКА ЗА СРБИЈУ Наш посао је ДА СЕ БОРИМО за нашу земљу
ЛАЗАРЕВАЦ: Председник Србије и члан СНС  Александар Вучић изјавио је данас на митингу изборне листе "Александар Вучић - Београд сутра" да у наредних бар 10 дана неће учествовати у предизборној кампањи, јер нам предстоји велика и важна битка за Србију.
Политика ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ Недимовић предводи напредњаке у Сремској Митровици
Бивши је министар пољопривреде у Влади Србије од 2016. до 2022. године и градоначелник Сремске Митровице од  2008. до 2016. године Бранислав Недимовић предводи лису „Александар Вучић - Сремска Митровица сутра”, док се садашња градоначелница Светлана Миловановић није нашла на списку.
Photo
Политика ВЕСНА ТУРКУЛОВ БЕЗ ДВОУМЉЕЊА ПРИХВАТИЛА ДА БУДЕ НОСИЛАЦ ЛИСТЕ „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – НОВИ САД СУТРА” И ПОРУЧУЈЕ: Српска Атина има чиме да се подичи, развој не сме да стане
У протеклих 12 година Нови Сад је доживео невероватну промену и развој у свим областима живота, а када се говори о здравству реновирани су домови здравља, изграђена је болница на Мишелику, набаљена је нова медицинска опрема, а посао су добили многи млади стручњаци. 
Политика ЗАСЕДА ПРЕДСЕДНИШТВО СНС: Сутра у 9 о предлогу за састав чланова владе
БЕОГРАД: Српска напредна странка одржаће седницу Председништва сутра, у уторак 30. априла 2024. године, у 9 часова, у седишту странке у Новом Београду.
Photo
Политика НАПРЕДЊАЦИ СПРЕМНИ ЗА ИЗБОРЕ У НОВОМ САДУ Ево ко је све на листи коалицијe око СНС у Новом Саду
Коалиција окупљена око Српске напредне странке предала је у суботу увече листу „Александар Вучић – Нови Сад сутра” за локалне изборе у Новом Саду Градској изборној комисији, који ће се одржати 2. јуна.
Политика РОК ЈЕ 6. МАЈ Брнабић: Седница председништва СНС у наредних 48 сати
БЕОГРАД: Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ана Брнабић изјавила је данас да претпоставља да би седица Председништва СНС на којој ће бити речи о предлогу за састав чланова владе могла да буде одржана у наредних 48 сати.
Нови Сад ПОТПИСАНИ КОАЛИЦИОНИ СПОРАЗУМИ Градоначелник Ђурић: У победничкој коалицији поред СНС још седам странака
- Данас смо у просторијама Градског одбора Српске напредне странке потписали коалициони споразум о заједничком изласку на локалне изборе у Новом Саду 2. Јуна, написао је Милан Ђурић на свом инстаграму.
Политика ГРАДОНАЧЕЛНИК ПРИСУСТВОВАО РАДНИМ САСТАНЦИМА СНС-А НА САЈЛОВУ И СЛАНОЈ БАРИ Идемо у нове победе!
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић објавио је на свом Инстаграм профилу да је присуствовао радним састанцима СНС-а на Сајлову и на Сланој бари.
Политика 24седам: Погледајте још један напад опозиције на активисте СНС (ВИДЕО)
Камере су забележиле како активисти "Србије против насиља" упадају у инфо штандове СНС и нападају, вређају и ударају активисте СНС, који мирно стоје на улици и обављају своје активности, пише портал 24седам.рс.
Политика СНС с коалиционим партнерима предала ГИК-у листу за београдске изборе
БЕОГРАД: Српска напредна странка с коалиционим партнерима предала је данас Градској изборној комисији (ГИК) листу "Александар Вучић-Београд сутра" за београдске изборе који ће бити одржани 2. јуна.
EUR/RSD 117.1197
Најновије вести