Новосађани најављују победу

У дуелу с Викторијом у Плезњу у плеј-офу за пласман у групну фазу Лиге Европе, Новосађани су претрпели убедљив пораз (0:3), али места јадиковању једноставно нема. Већ данас је пред црвено-белима

нови изазов, овога пута у оквиру 7. кола Суперлиге Србије, на стадиону „Карађорђе“ угошћују Нови Пазар и сигурно је да желе да победом поправе блед утисак из Чешке.

- Нема ту много приче, просто смо принуђени да идемо на нову првенствену победу – констатовао је шеф стручног штаба фудбалера Војводине Златомир Загорчић. – Знам да нам неће бити лако, није то никада случај, али друге нам нема. Познајем добро колегу Курћубића, тренера Новог Пазара и свестан сам да он зна добро да припреми тим који води, али ћемо ми, пред нашим навијачима, ићи на победу и освајање три нова бода.

Играчи јесу уморни, али сам сигуран да у себи имају довољно снаге и да су спремни да остваре зацртани циљ. Нови Пазар је борбена екипа, која уме и воли да се такмичи, али се зна какав фудбал нам одговара и потрудићемо се да такав стил наметнемо и одиграмо утакмицу на начин на који ми то желимо.
У дербију с Партизаном, у самом финишу утакмице, црвени картон добио је Игор Ђурић и он сигурно неће бити у комбинацији за састав. Неизвесно је и играње Огњена Ожеговића, који је имао доста проблема с вирозом пре, током и после утакмице с Викторијом.

- На Ђурића не могу да рачунам, а Ожеговић јуче није тренирао – објаснио је Загорчић. – Видећемо још каква је ситуација с њим и, у зависности од тога, проценити да ли ће конкурисати за екипу. Од осталих играча, нико се није жалио на повреду или неке здравствене проблеме, тако да ће ми бити на располагању. Као и увек, састав ћу одредити непосредно пред почетак утакмице.

Један од играча који би у сусрету с Пазарцима могао да заигра од првог минута, јесте леви офанзивни фудбалер Војводине Синиша Бабић.
- Свима нам је веома тешко пао пораз који смо доживели у утакмици с Викторијом – рекао је Бабић. – То смо, међутим, кроз разговор с тренером и председником у свлачионици одмах после дуела у Плзењу, оставили иза себе и сада смо се окренули сусрету с Новим Пазаром. Настојаћемо да наметнемо наш стил, да играмо стандардно нападачки фудбал.

Улазнице се продају по цени од 300 динара (Запад), 200 динара (Исток) и 100 динара (Север). Почетак утакмице заказан је за 19 часова.

А. Предојевић
 

Кордић на голу

Пракса тренера Загорчића је да никада унапред не саопштава поставу на коју рачуна за неку утакмицу, али се претпоставља да ће данасмеч почети:
Кордић, Василић, Настић (Радовић), Панков, Пекарић, Секулић, Максимовић, Иванић (Палочевић), Станисављевић, Бабић, Ожеговић (Павков)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести