Najnovijе vеsti

Магазин / Наслови ДНЕВНИ ХОРОСКОП: Вагама се препоручује да пословне проблеме не носе кући, док Водолије слободно могу да изнесу своје нове идеје на послу
ОВАН: Колико год да волите путовања, па макар и на кратким релацијама, данас је много повољнији дан да се посветите статичним пословним сегментима. Постоји могућност да добијете неке занимљиве сигнале на емотивном плану. Пођите у једну брзу шетњу крајем дана.
Магазин / Наслови ДНЕВНИ ХОРОСКОП: Вагама се препоручује да пословне проблеме не носе кући, док Водолије слободно могу да изнесу своје нове идеје на послу
ОВАН: Колико год да волите путовања, па макар и на кратким релацијама, данас је много повољнији дан да се посветите статичним пословним сегментима. Постоји могућност да добијете неке занимљиве сигнале на емотивном плану. Пођите у једну брзу шетњу крајем дана.
Друштво „ЛЕТЕО“ ПО ПУТУ ПА УХВАЋЕН На путу где је ограничење 80, возио брже од 180 километара на час!
СУБОТИЦА: Припадници Управе саобраћајне полиције, у сарадњи са суботичком полицијом, у недељу око 17 часова, на путу Стари Жедник - Мали Београд, зауставили су педесетогодишњег мушкарца из околине Бачке Паланке, који је управљао возилом „ауди“ брзином од 187,9 километара на час, на делу пута где је ограничење 80.
Спорт / Кошарка ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ТИТУЛА АБА ЛИГЕ ПРОСЛАВЉЕНА У СВЛАЧИОНИЦИ ЗВЕЗДЕ Сферопулос окупан водом, скакало се и славило (ВИДЕО)
Црвена Звезда је вечерас у београдској Арени освојила титулу АБА лиге победивши Партизан 82:76 и са 3:0 у финалу вратила пехар у своје витрине на Малом Калемегдану.
Video
Спорт / Фудбал Тадић и Фенер покварили шампионску фешту највећем ривалу (ВИДЕО)
Фудбалери Фенербахчеа победили су највећег ривала Галатасарај у гостима резултатом 1:0 и тако спречили домаћи тим да прослави титулу пред својим навијачима.
Свет УТВРЂЕНА ЛОКАЦИЈА ХЕЛИКОПТЕРА ПРЕДСЕДНИКА ИРАНА РАИСИЈА Потрага отежана због времена и терена, ОГЛАСИО СЕ И ВУЧИЋ
ТЕХЕРАН: Могућа локација на којој се налази хеликоптер у којем је био ирански председник Ебрахим Раиси утврђена је после вишечасовне потраге, саопштио је командант Иранске револуционарне гарде (ИРГЦ) за провинцију Источни Азербејџан.
Друштво ОБЕЛЕЖЕНО 130 ГОДИНА ОД РОЂЕЊА АВЕ ЈУСТИНА ЋЕЛИЈСКОГ Ево шта о овом православном светитељу каже његов ученик (ФОТО)
БЕОГРАД: Епископ бачки и новосадски Иринеј изјавио је вечерас да је Јустин Ћелијски био изузетан теолог и да је његово богословље један од највећих православних бисера богославља.
Спорт / Ватерполо ВАТЕРПОЛИСТИ НОВОГ БЕОГРАДА ПОБЕДИЛИ РАДНИЧКИ на старту финалне серије плеј-офа
Ватерполисти Новог Београда победили су Раднички резултатом 14:13 и тако повели 1:0 у финалној серији плеј-офа.
Спорт / Тенис Зверев после седам година опет шампион Рима (ВИДЕО)
Александер Зверев је освојио титулу на Мастерсу у Риму.
Video
Спорт / Кошарка НОВИ ШАМПИОН АБА ЛИГЕ Црвена звезда са 3-0 потукла Партизан и попела се на јадрански трон! (ВИДЕО)
Кошаркаши Црвене звезде савладали Партизан са 82:76 и са 3-0 постали шампиони АБА лиге, чиме су обезбедили и пласман у Евролигу.
Спорт / Фудбал Живковићев ПАОК је шампион Грчке
ПАОК је четврти пут у историји шампион Грчке.
Магазин / Здрави и лепи ДОКТОРИ ОТКРИЛИ ДА ЈЕ МУШКИ ПОЛНИ ОРГАН ПОРАСТАО ПОСЛЕДЊИХ ГОДИНА: Ево шта може бити узрок и због чега треба да бринемо
Према мишљењу стручњака који последњих 30 година проучавају мушке полне органе и њихов развој, открили су да се с годинама он повећао
Спорт / Остали спортови АНГЕЛИНА ТОПИЋ ПОБЕДИЛА НА МИТИНГУ ДИЈАМАНТСКЕ ЛИГЕ уз нови државни рекорд
Српска атлетичарка, Ангелина Топић тријумфовала је на митингу Дијамантске лиге у Мароку у дисциплини скок увис и оборила државни рекорд скоком 198 центиметара.
Video
Спорт / Фудбал СЕРИЈА А: Интер прославио титулу ремијем против Лација (ВИДЕО)
Фудбалери Интера и Лација одиграли су нерешено, 1:1 (0:1) у сусрету 37. кола Серије А.
Магазин / Занимљивости ВОДЕНИ ТОПОВИ, ШПАЛИР И ЈАКЕ СИРЕНЕ Погледајте како су подгорички ватрогасци испратили колегу у пензију (ВИДЕО)
ПОДГОРИЦА: У јеку пожарне сезоне варогасци Службе заштите и спашавања Подгорица имају пуне руке посла.
Video
Спорт / Фудбал МАНЧЕСТЕР СИТИ ДЕСЕТИ ПУТ ШАМПИОН ЕНГЛЕСКЕ: У Лиги шампиона поред Ситија и Арсенал, Ливерпул и Астон Вила
Фудбалери Манчестер ситија по четврти пут узастопно су шампиони Премијер лиге.
Свет РАСТЕ БРОЈ ПОГИНУЛИХ У РУСКОМ НАПАДУ НА ПРЕДГРАЂЕ ХАРКОВА Шест смртно страдало, рањено 27 особа
ХАРКОВ: Број погинулих у руском нападу на рекреативни центар у предграђу Харкова порастао је на шест, док је 27 особа повређено, саопштило је Регионално тужилаштво у Харкову на апликацији за размнеу порука Телеграм.
Спорт / Фудбал ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ: Голеада у Челареву, Нови Сад поражен
Фудбалери Новог Сада поражени су од Дубочице са 2:3 у претпоследњем колу плеј-аута Прве лиге Србије.
Свет ДА ЛИ ИМА ЖИВИХ Пронађен срушени хеликоптер председника Ирана
ТЕХЕРАН: Тим за спасавање пронашао је вечерас срушени хеликоптер у којем је био ирански председник Ебрахим Раиси, објавила је иранска државна телевизија.
Спорт / Остали спортови ДРУГО КОЛО КУПА СРБИЈЕ У СТРЕЉАШТВУ: Крагујевчани до три злата
Репрезентативци из редова крагујевачког „Чика Мате“ освојили су три златне медаље у другом колу Купа Стрељачког савеза Србије малокалибарским оружјем одржаном у Новом Саду.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести