музика

PhotoVideo
Култура / Музика ВЕЧЕ ТРАДИЦИЈЕ И ЕМОЦИЈА! Сестре Гобовић ОДУШЕВИЛЕ Београд, а кад су ЗАПЕВАЛЕ „СРБИЈУ” више од 150 извођача им се придружило на сцени
Сестре Гобовић синоћ су одржале концерт под слоганом „Лепота је у традицији" и одушевиле публику у београдској МТС дворани и повеле публику на незаборавно путовање кроз српску музичку баштину.
Photo
Култура / Културни додатак У ЖИЖИ НОВИ АЛБУМ БЕНДА „МОРАМ ПИТАТИ ИГОРА”: Провокативне “Бесмислице”
Три пута сам промашио свирку бенда „Морам питати Игора”. Први разлог је за нас Новосађане више него оправдан: падала је јака киша, у другом наврату дошло је до неспоразума када је реч о информацији у вези с датумом одржавања свирке, док сам у трећем случају био спречен због јаке прехладе. У сва три случаја преостало ми је да зажалим што нисам присуствовао свиркама на Телепу, у Новосадском позоришту и у Булевар буксу. Додатно је жал појачао утисак колеге Владе Црњанског, који је изузетно похвално причао о сценском наступу Игора Бурића и његовог бенда, а када сам негде прочитао и изјаву легендарног Слобе Тишме, да „у последњих 20 година није видео занимљивији бенд на новосадској музичкој сцени”, било ми је довољно да себи „под маст” зацртам неку предстојећу свирку поменуте групе.
Нови Сад СПОЈ МЛАДОСТИ И ИСКУСТВА У КУЛТУРНОЈ СТАНИЦИ ЕЂШЕГ „ArteMotion” отвара простор за уметнике
Концерт „ArteMotion” одржаће се данас од 19 часова у Културној Станици Еђшег (Антона Чехова 4).
PhotoVideo
Култура / Музика ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ никад искренија, БЕЗ ЗАДРШКЕ ПОДЕЛИЛА ЕМОЦИЈЕ са публиком! Oбјавила нови албум, па поручила: „Бирала сам песме по срцу”
Поп звезда Јелена Томашевић представља нови албум „Искрена” са седам нових песама и пет раније објављених синглова.
PhotoVideo
Култура / Музика ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ И ИВАН БОСИЉЧИЋ ПРВИ ПУТ ПЕВАЈУ ЗАЈЕДНО! Припремају ЕРУПЦИЈУ ЉУБАВИ и НАЈНЕЖНИЈИХ НОТА: У овом граду ће се десити симфонија у двоје
Један од најпознатијих уметничких парова на нашим просторима Јелена Томашевић и Иван Босиљчић премијерно ће одржати заједнички концерт на овогодишњем Бања Лука Фесту!
PhotoVideo
Магазин / Гламур МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ У ОКРШАЈУ ПРОТИВ РЕЉЕ ПОПОВИЋА! Публика ће рећи ко је био „јачи”, а ево када ће се одиграти та несвакидашња БОРБА НА СЦЕНИ
После Лепе Брене и Сениде, које су се у уписале историју домаће музичке сцене као прве учеснице јединственог формата „Red Bull SoundClash”, ове године гласове укрштају Марија Шерифовић и Реља Поповић. 
PhotoVideo
Магазин / Гламур ЕВРОВИЗИЈА ДОЛАЗИ У ХРВАТСKУ! БЕЈБИ ЛАЗАЊА још није победио, а у Загреб сигурно ДОВОДИ ВЕЛИКЕ ЕВРОВИЗИЈСКЕ ЗВЕЗДЕ, ево са ким ће делити бину  
Представник хрватске на предстојећој Евровизији Бејби Лазања од како је освојио хрватску јавност на њиховом националном избору за ово такмичење не престаје да интригира евровизијске фанове, те тако важи за једног од главних фаворита, а сада је спреман да дели бину са неким од највећих звезда ове музичке манифестације.
PhotoVideo
Магазин / Гламур ВРЛО ЈЕ МАЛИЦИОЗНО И ЈА ТО НЕ ДОЗВОЉАВАМ! Гоца Тржан након свађе са Филаријем признала: „Схватила сам да је безвезе да објашњавам некоме ко није објективан и не види себе реално”
Поп певачица Гоца Тржан после 15 година организује свој велики солистички конерт у београдској МТС дворани, где ће певати 23. маја од 20 часова.
Photo
Култура / Музика СВЕТСКА ПРЕМИЈЕРА У "СВИЛАРИ" ВЕЧЕРАС: Шеферове музичке графике
Музички пројекат „Re-patched“ (Поново зашивено) који означава повезивање са заоставштином пољског композитора и музиколога Богуслава Шефера, имаће светску премијеру вечерас у Новом Саду. Културна станица „Еђшег“ у 19 сати, биће место извођења Шеферових „графика“, музичких дела које ће извести колектив уметника. Дан касније, дело ће бити изведено и у „Артгет“ галерији Културног центра Београд.
Култура / Музика УЗБУДЉИВА СРЕДА У БЕОГРАДУ ЗА БЕНДОВЕ ИЗ НОВОГ САДА Озбиљна енергија уз „11 минута“ и „Морам питати Игора“
„Запа база“ је сад већ добро познато рокенрол концертно место у Београду, где ће у среду, 17. априла, своје име уписати и бендови „11 минута“ и „Морам питати Игора“.
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести