Сребреница

Политика СТАЋЕ ЦЕЛА СРБИЈА И СРПСКА 23. МАЈА! Сав наш народ биће уз председника Вучића док бије ТЕШКУ и НАЈВАЖНИЈУ битку у Њујорку!
Седница Генералне Скупштине УН о резолуцији о наводном геноциду у Сребреници, која је, после два одлагања, заказана за 23. мај, по свој прилици биће један од најтежих и најважнијих политичких момената за Србију и цео наш народ.
Политика ПАНАОТОВИЋ: Циљ резолуције о Сребреници је ратна одштета
Социолог и директор Културног центра Новог Сада Бојан Панаотовић гостовао је у емисији Ино стране аутора Срђана Граовца на Радио телевизији Војводине.
Политика СЕДНИЦА Уједињених нација о РЕЗОЛУЦИЈИ О СРЕБРЕНИЦИ заказана за 23. мај
Седница Генералне скупштине Уједињених нација на којој ће се разматрати резолуција о Сребреници заказана је за 23. мај, објављено на сајту ГС УН.
Политика СЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ највероватније ће бити одложена за 22. мај
Највероватније ће доћи до одлагања седнице УН о Среберници заказане за 22. мај, како незванично сазнаје Курир.
Политика Митрополит Јоаникије: ПОГРЕШНО ЈЕ И ОПАСНО ИЗЈЕДНАЧАВАТИ СРЕБРЕНИЦУ И ЈАСЕНОВАЦ!
"Ратни злочин над Бошњацима који се догодио у Сребреници 1995. године је за сваку осуду. Иако су Бошњаци над Србима у току грађанског рата у Босни и Херцеговини 1991-1995. извршили многе злочине, део припадника Војске Републике Српске тиме не може бити оправдан за злочин у Сребреници", рекао је Митрополит црногорско-приморски Јоаникије.
Политика НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА ПОРУЧИЛА Не треба подржати резолуцију о Сребреници
ПОДГОРИЦА: У Новој српској демократији сматрају да не треба подржати резолуцију о Сребреници, изјавио је посланик Јован Вучуровић и истакао да сматрају да се ту ради о нечему што је усмерено против Србије и читавог српског народа.
Политика ДОДИК ТВРДИ: Пет милијарди људи у свету неће стати иза резолуције о Сребреници
БЕОГРАД: Савет безбедности Уједињених нација не поштује сам себе, већ налоге Америке, Велике Британије јер су дозволили обраћење неизабраног представника Кристијана Шмита, рекао је данас председник Републике Српске Милорад Додик, додајући да пет милијарди људи на свету не подржавају резолуцију о Сребреници.
Политика ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ВУЧИЋ Нису предвидели да једна мала Србија може да се супротстави најмоћнијим силама света
Председник Републике Србије Александар Вучић по повратку из Њујорка говорио је о ситуацији на Косову и Метохији, резолуцији о Сребреници и другим важним питањима.
Политика УСВАЈАЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ ДОВЕШЋЕ ДО ГЛОБАЛНЕ ЛАНЧАНЕ РЕАКЦИЈЕ Председник Вучић на ручку са амбасадорима афричких земаља
О позицијама Србије у погледу резолуције "Међународни дан сећања и обележавања геноцида у Сребреници" са традиционално пријатељским земљама афричког континента - написао је председник Вучић на свом званичном Инстаграм налогу.
Политика (Видео) БАБКЕН СИМОЊАН: У Сребреници НИЈЕ било ГЕНОЦИДА!
Угледни јерменски књижевник, преводилац и универзитетски професор Бабкен Симоњан упоредио је страдање јерменског и српског народа и говорио је о покушају тоталног истребљења који је спроведен над ова два народа.
EUR/RSD 117.1216
Најновије вести