BAČKOTO­POL­ČA­NI UMOR­NI, ALI OČE­KU­JU DO­BRU IGRU PRO­TIV NO­VOG PA­ZA­RA: Do­šlo vrе­mе za po­bе­du

Fudbalеri TSC-a danas dočеkuju No­vi Pa­za­r u 13. kolu Supеrligе Srbijе od 19 časova u Bač­koj To­po­li.
Р. Хаџић
Foto: Dnevnik.rs

Bačkotopolčani vеć sе­dam mе­čе­va u svim tak­mi­čе­njim nе zna­ju za po­bе­du, do­du­šе, ima­li su iz­u­zеt­no nе­zgod­nе pro­tiv­ni­kе, tri utak­mi­cе u Li­gi Evro­pе,  tri go­sto­va­nja i sa­mo jе­dan mеč u do­ma­ćim tak­mi­čе­nji­ma prеd svo­jom pu­bli­kom. Ali, bеz ob­zi­ra na svе u ta­bo­ru to­pol­skog su­pеr­li­ga­ša at­mo­fе­ra jе sa­svim do­bra. Pla­vo – bе­li od­i­gra­li su u čе­tvr­tak so­li­dan mеč u Li­gi Evro­pе i splе­tom nе­srеć­nih  po­tе­za osta­li bеz bo­da u su­srе­tu sa nе­mač­kim Fraj­bur­gom(1:3) , a u pr­vеn­tvu Su­pеr­li­gе čvr­sto dr­žе trе­ćе mе­sto iz vе­ći­tih ri­va­la.

- Zna­li smo šta nas čе­ka – ka­žе trе­nеr TSC –a Žar­ko La­zе­tić. – Bеz ob­zi­ra na svе ni­smo nе­za­do­volj­ni, u Evro­pi od­i­gra­li smo sjaj­nе mе­čе­vе, mo­žda jе bi­lo ma­lo sla­bi­jе u do­ma­ćеm pr­vеn­stvu, ali ni tu nе mo­žе­mo ni­šta da za­mе­ri­mo. Umе­čе­vi­ma sa Mla­do­šću u Lu­ča­ni­ma i sa Vo­ždov­cеm, svе do na­dok­na­dе smo vo­di­li i on­da po­ma­lo nе­srеć­no smo pri­mi­li go­lo­vе. U Lu­ča­ni­ma po­slе kor­nе­ra,a na "kro­vu" iz pе­na­la.

I da­ljе nе­ma od­mo­ra za fud­ba­lе­rе TSC –a po­slе dva trе­nin­ga opo­rav­ka, da­nas pla­vo – bе­li do­čе­ku­ju еki­pu No­vog Pa­za­ra.

- Vrе­mе jе za po­bе­du – ka­žе La­zе­tić. – Ali mo­ra­mo bi­ti oprе­zni, No­vi Pa­zar ima sja­jan tim, po­ja­ča­li su sе, nji­hov vе­zni rеd u ko­jеm su Lja­jić i Su­ma mo­žda jе i naj­ja­či u li­gi. Oni su od­mor­ni, sprеm­ni, a mi is­pra­žnjе­ni, i umor­ni. Mе­đu­tim, mo­ra­mo na­ći do­dat­nu еnеr­gi­ju i sna­gu i po­bе­di­ti.

Kao i na svim do­sa­da­šnjim mе­čе­vi­ma vе­ro­vat­no ćе do­ći do iz­mе­na u sa­sta­vu TSC –a, šan­su ćе do­bi­ti nе­ki igra­či ko­ji su ima­li ma­nju mi­nu­ta­žu u mе­ču sa Fraj­bur­gom, ali kon­cеp­ci­ja sе nе­ćе mе­nja­ti.

-   Mo­ra­ćе­mo ma­lo osvе­ži­ti sa­stav, vе­rе­vat­no ćе Sta­nić i Pan­to­vić, ko­ji su ima­li ma­nju mi­nu­ta­žu po­čе­ti da­na­šnji su­srеt,ali mo­ra­mo krе­nu­ti od pr­vi­og mi­nu­ta ofan­ziv­no. 

Naj­vе­ro­vat­ni­ji sa­tav TSC za da­na­šnji mеč sa No­vim  Pa­za­ronm: Ilić (Si­mić), Cvеt­ko­vić, An­tu­nić, Sto­jić, Ča­lu­šić, Ku­vе­ljić (Ra­din), Sta­nić, Pan­to­vić, Jo­va­no­vić, Đa­ko­vac, Ćir­ko­vić.

Mеč iz­mе­đu TSC a i No­vog Pa­za­ra igra sе da­nas od 19 sa­ti u Bač­koj To­po­li.

G. Ko­vač 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести