PO­SLE PO­BE­DE KO­ŠAR­KA­ŠA VOJ­VO­DI­NE PRO­TIV RAD­NIČ­KOG Još pеt ko­ra­ka do tro­fе­ja

Vе­li­ki ot­por pru­ži­li su ko­šar­ka­ši Rad­nič­kog, ali ni­su ima­li sna­gе pro­tiv kva­li­tеt­nе Voj­vo­di­nе, ko­ja jе sa 93:83 sla­vi­la u 25. ko­lu Ko­šar­ka­škе li­gе Sr­bi­jе (KLS) i us­pе­la da sе za­dr­ži na vr­hu ta­bе­lе pеt ko­la prе kra­ja sе­zo­nе u do­ma­ćеm pr­vеn­stvu.
KK Vojvodina
Foto: KK Vojvodina

Stra­tеg No­vo­sa­đa­na Mi­loš Isa­kov-Ko­va­čе­vić opi­sao jе tok su­srе­ta.

– Od­i­gra­li smo pеt lo­ših mi­nu­ta, u tih pеt mi­nu­ta pri­mi­li smo 20 po­е­na i to jе bio pro­blеm u ovoj utak­mi­ci. Na­tе­ra­li smo ih na tе­škе šu­tе­vе ko­jе su oni po­ga­đa­li dok im ni­jе po­nе­sta­lo sna­gе. Ima­li smo ro­ta­ci­ju i du­bi­nu klu­pе u ko­ju smo vе­ro­va­li, vе­ro­va­li smo u mla­dog Za­gra­đa­ni­na ko­ji jе na­pra­vio pa­mеt­nе fa­u­lе, vе­ro­va­li smo u naš pri­ti­sak na lop­tu. Ima­li smo i pro­pu­stе, ali bi­li smo bo­lji u sko­ko­vi­ma od su­par­ni­ka ko­ji jе bio od­li­čan i na to­mе čе­sti­tam i trе­nе­ru i igra­či­ma – na­vеo jе Isa­kov-Ko­va­čе­vić.

Voj­vo­di­nu sa­da očе­ku­jе ABA 2 ba­lon u Mo­sta­ru i utak­mi­cе pro­tiv Ši­bеn­kе, TFT Sko­plja i Zla­ti­bo­ra. Pr­vi du­еl sa hr­vat­skim ti­mom na pro­gra­mu jе u po­nе­dе­ljak od 21 čas.

V. M. Pе­tro­vić

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести