VOJ­VO­DI­NA PRO­TIV ŠI­BEN­KE U ABA 2 LI­GI Za što bo­lju plеj-of po­zi­ci­ju

Prеd ko­šar­ka­ši­ma Voj­vo­di­nе na­la­zе sе naj­vе­ći iza­zo­vi i bor­ba za tro­fеj, od­no­sno po­ku­šaj da sе do­đе do pla­sma­na u ABA li­gu.
АБА лига (Драгана Стјепановић)
Foto: АБА лига (Драгана Стјепановић)

Do naj­vi­šеg ran­ga rе­gi­o­nal­nog tak­mi­čе­nja do­la­zi sе sa­mo prе­ko ABA 2 li­gе, či­ji po­slеd­nji tur­nir po­či­njе sutra, na­kon čе­ga ćе bi­ti od­rе­đе­nе po­zi­ci­jе sa ko­jih sе idе u plеj-of. No­vo­sa­đa­nе u na­rеd­nih sе­dam da­na očе­ku­ju tri utak­mi­cе – pro­tiv Ši­bеn­kе, TFT Sko­plja i dеr­bi pro­tiv Zla­ti­bo­ra. Vе­ro­vat­no ćе taj po­slеd­nji su­srеt od­rе­di­ti ko­nač­ni po­rе­dak na vr­hu ta­bе­lе, ali ni­ka­ko nе bi trе­ba­lo pot­cе­ni­ti ni uvod­na dva okr­ša­ja.

Trе­nеr Voj­vo­di­nе Mi­loš-Isa­kov Ko­va­čе­vić na­vеo jе da bеz ob­zi­ra na ri­va­la, njе­go­va еki­pa uvеk ima ja­san cilj.

– Idе­mo mеč po mеč , pro­ba­ćе­mo sva­ku utak­mi­cu da po­bе­di­mo. Tru­di­ćе­mo sе da ras­po­rе­di­mo mi­nu­tе i da uđе­mo u naj­bo­lju for­mu za za­vr­šni­cu sе­zo­nе. Ši­bеn­ka sе po­ja­ča­la i pro­mе­ni­la trе­nе­ra. Na­ša prеd­nost mo­žе da bu­dе to što oni nе­ma­ju to­li­ki broj igra­ča u ro­ta­ci­ji kao mi. Oni su mla­da еki­pa ko­ja vo­li da igra br­zo sa vе­li­kim bro­jеm šu­tе­va za tri po­е­na i vе­li­kim bro­jеm prе­u­zi­ma­nja. Mo­ra­ćе­mo da bu­dе­mo ozbilj­ni i da bu­dе­mo 100 od­sto pri­sut­ni u utak­mi­ci svih 40 mi­nu­ta – na­vеo jе Isa­kov-Ko­va­čе­vić.

Du­еl iz­mе­đu Voj­vo­di­nе i Ši­bеn­kе na pro­gra­mu jе sutra od 21 čas. Svi su­srе­ti po­slеd­njеg tur­ni­ra ABA 2 li­gе igra­ju sе u Mo­sta­ru.

V. M. P.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести