REZON Dеmitologizacija еkoloških ustanika

Назад на вест
Коментари
Dug zao drug
18.04.2021 • 15:38
Gospodine Bojovicu, lazna osecanja su u narodu bila i ostala. A sto se tice sece suma, na Fruskoj gori, na Kalemegdanu, po Beogradu i okolini itako dalje i tako blize, ne govore li Vam bar nesto naslagani trupci i razbacano granje po celoj Fruskoj gori, panjevi na Kalemegdanu, velika seca u zapadnim delovima Srbije?
Sto se pak tice kredita, voleo bih da dozivite dan kada budu Vasa i moja deca tj. nas a ne njihova deca, vracala kredite, kojima se tako sdusno hvali sadasnja oligarhija.
Lepota zivljenja
18.04.2021 • 15:52
Tacno je da se grade "ekoloski ciste" fabrike, da narod ne moze da zivi u njihovim blizinama, i putevi. Ali pita li se iko po kojoj se ceni fakture isporucuju? Tacno je i to da su plate sada vece nego pre, ali niko ne pominje koliko je posto poskupela roba siroke potrosnje, i da li sadasnje plate mogu da pokriju osnovne trokove jedne porodice? Vodu planinskih reka nam sprovode kroz plasticne cevi. Da li je to radi opstanka flore i faune na prirodnim stanistima zivotinja, ptica i ostalog sveta?
Onemocali
18.04.2021 • 18:35
Eh, da mi je i da mogu, al sta vredi kad ne mogu, kada nemama trecu nogu. Nisam mogao i ne mogu da uticem na odluke onih koji nam kroje kapu, sto ce reci zivotne standarde, ali mogu da vrecim, drecim i kukumavcim do mile volje, bez NEVOLJE. "Nista nije bilo a da nekako nije bilo". Svidjalo se to nama ili ne, trpeti se mora. A sta bi tek bilo da nam zabrane da trpimo? Mi Srbi volimo da govorimo o proslosti, pa eto vratilo nam se sudjeno vreme K'O VID, kako bi progledali u zaslepljenosti svojoj.
Istovetne razlike
19.04.2021 • 13:31
Reci sa pocetku teksta: "Posedovali su sve medije, sindikate, vecinu intelektualaca, imali su svoju mafiju, svoje tajkune..." Cini mi se, u svom nerazumnom razmisljanju, da je sadasnja vladajuca oligarhija, poput onih ranijih, samo prepisivala njihove "zakone" po kojima se sa lakocom vlada narodom u Srbiji. Nije li slika proslosti, sto se tice posedovanja svega iznetog, preslikana na sadasnjicu, uz malo vise koloritnosti koja deluje omamljujuce na narodne mase? Ipak nije sve isto a ni razlicito
Ostavi komentar
6 + 2 =
Reši ovaj jednostavan matematički problem i upiši rezultat. Npr. za 1+3, upiši 4.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести