Holandija podržava nastavak еvakuacija iz Kabula

Назад на вест
Коментари
BRIGA
02.09.2021 • 21:08
Ne znam cemu ovoliko uzbudjenje oko izvlacenja, samo, onoh koji su saradjivali sa prekobarskim NATO vojnicima, u cijem sastavu su bile i jedinice drugih drzava, kao njihova logisticka podrska, a svetskim okupatorima?
Naime, juce su, neki, prekobarski mediji prikazali spasavanje i transport specijalnih jedinica avganistanske vojske, koja je bila pod komandom prekobarske vojne hunte. Da li se iko pita, zasto je sve ovo "spasavanje" elitnih jedinica Avganistana toliko zaokupilo njihove mentore?
BRIGA
02.09.2021 • 21:16
Prebacivanja se vrse sa, kako su rekli, specijalnih vojnih aerodroma, ali ni reci gde ih, i na koje destinacije, prebacuju. Mislim da je ovo opet "igra" u kojoj ce, prvenstveno, ucestvovati Balkan tj. Evropa. Naime, svi oni koji su, pre neki dan, prebaceni u Albaniju i na KiM, tacnije u bazu "Bondstil" sa porodicama su upravo vojnici iz pomenutih avganistanskih jedinica. Jer, ne treba se zavaravati, da su to obicni civili, zato sto su sa decom i zenama. Naravno da ce ih evakuisati porodicno.
BRIGA
02.09.2021 • 21:25
U ovom kratkom obavestenju, tj. UPOZORENJU, pre svega nasim vlastima, a onda i Balkanu, pa i Evropi, posebno Nemackoj, koja je pristala na sve ovo ne razmisljajuci koliko ce sva ova zameseteljstva, doneti nemirnih noci njihovim vladarima, jer se sprema, velika gungula na prostorima na kojima je uvek pocinjala, pa se sirila svetskim prostranstvima. A naslov ne govori o nakadasnjim granicama koje su opkoljavale bivsu nam zajednicarsku drzavu, vec ova skracenica ima novo znacenje.
BRIGA
02.09.2021 • 21:42
Naravno da moram obznaniti to novo znacenje, umesto starog (Bugarska, Rumunija, Italija, Grcka, Albanija) naslovljene skracenice, sada glasi Balkanu i Rusiji, preti opasnost od Italije (Avijana) mozda Grcke, jer je clanica NATO Alijanse, da ce se njihovi aerodromi koristiti, kao u slucaju napada na Srbiju, i Albanije, koja je uvek bila podrepak svim okupatorima, bez obzira ko bio, sto su pokazale istorijske cinjenice. Mislim da je ovo dovoljno za razmisljanje, ma koliko nekom izgledalo nelogicno
Ostavi komentar
9 + 3 =
Reši ovaj jednostavan matematički problem i upiši rezultat. Npr. za 1+3, upiši 4.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести