Kandić: Hrvati su bombardovali kolonu

Назад на вест
Коментари
Cudo ne vidjeno
27.05.2022 • 02:00
Eto objasnjenja svim narodima bivse nam zajednicarske drzave, sto na tim terenima, u poslednje vreme, sve cesce menjaju godisnja doba u nekoliko dana, pa cak i u jednom danu - cas je suncano, cas kisa, cas se nadviju gradonosni oblaci. Razlog je jednostavan i prost: po prvi put u svom zivotu neizmerna obozavateljka srpskih zatocenika u Strazburskom kazamatu. Da li je staracka savest, makar u promilima, podsetila da su stradala, pored ljudi i zena (koje ne pominje) stradala i SRPSKA DECA.
Cudo ne vidjeno
27.05.2022 • 02:11
Bez obzira na svu njenu ostrascenost kada su Srbi u pitanju, ne treba se ljutiti na vremenske nepogode koje se desavaju na pomenutim prostorima, jer je to samo znak da su i nebesa zaplakala nad ovom minijaturnom promenom dokazane i ne pokolebljive "obozavateljke" Srba, ali samo kada su bez slobode. Kazu da se u coveku dogadjaju ne objasnjiva desavanja, na psihickoj bazi, kada se nalazi u starackoj dobi, pa je tera neka nevidjena i ne objasnjiva sila, da se ispovedi, makar i na ovaj nacin.
Cudo ne vidjeno
27.05.2022 • 02:29
Kada joj je Sudbina ili Karma odredila da bude suprotstavljena svemu sto joj nije po volji. Da li zbog pretrpljenih, iz decjih dana, frustracija, ne uzvracene ljubavi ili neuspeha u nekim mastanjima, ipak pronasla sebe u necemu sto ce je, bar, po zlu ako ne po dobru pamtiti, njen (ako je ) narod, sto se ne bi moglo tvrditi po dosadasnjim delovanjima u odnosu na Srpski Narod. Kazu, jer su tome dokazi mnogi, da covek koji ne moze da bude upamcen po dobrom delu, a ono, se trudi da bud bar po zlom.
Ostavi komentar
6 + 9 =
Reši ovaj jednostavan matematički problem i upiši rezultat. Npr. za 1+3, upiši 4.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести