Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin
Дневник
Poznati gastroenterolog dr Vojislav Perišić savetuje da crni luk nije baš najbolji izbor uz roštilj.
Prvi maj nam kuca na vrata, a to znači da je vreme za roštilj. Ćevapi, vešalice, pljeskavice i kobasice su gotovo neizostavni deo svakog prvomajskog druženja. I naravno, neizostavni crni luk sa strane. Ali, možda biste ovog puta mogli da napravite malu promenu u meniju.
Pošaljite komentar