MUSAKA OD PARADAJZA, TIKVICE I SIRA: Priprema se brzo i jednostavno, PROLEĆNA RIZNICA UKUSA i ZDRAVLJA
          13.05.2024.
          15:04
                      15:28
                  
                  
                          
                
          Komentari (0)
        
      Brže ne može, a garantovano ćete uživati i vi i vaši ukućani
Iskoristite sezonu tikvica i paradajza i zgotovite na brzaka ručak, pa provedite što više vremena napolju...
Sastojci
paradajz 4 kom.
tikvica 1 kom.
mocarela sir 400 g
jaja 3 kom.
pavlaka 3 kašike
so po ukusu
biber po ukusu
bosiljak po ukusu
Priprema
Paradajz i tikvicu isecite na kolutove, a mocarelu isecite na kriške.
Poslažite u vatrostalnu činiju uspravno, da naležu kolutovi malo jedan na drugi.
Između kolutova poređajte kriške sira i listove bosiljka.
Stavite da se peče na 220 stepeni oko 20 minuta, pa izvadite i umutite jaja sa pavlakom, soli i biberom, zalijte musaku i vratite da se dopeče dok ne porumeni.
Blic.rs/ Dnevnik