DESERT KOJI SE NE ZABORAVLJA Kesten torta gotova za 15 minuta, a ukus kao u najboljoj poslastičarnici!
19.05.2025.
16:11
16:19
Komentari (0)
Kremasta poslastica osvojiće vas na prvi zalogaj.
Potrebno je:
• 300 g mlevenog keksa
• 120 g margarina
• 100 g čokolade
• 50 g prah šećera
• 50 g seckanih oraha
• rum
• krema
• 200 g margrina
• 250 g kesten pirea
• 50 g prah šećera
• 3 dcl slatke pavlake
• rum
Priprema:
U jednoj posudi sjedinite margarin, keks, otopljenu čokoladu, seckane orahe i rum. Utisnite u kalup kao podlogu. Umutite margarin penasto sa prah šećerom, pa dodajte kesten pire i umućenu slatku pavlaku, kao i malo ruma. Preko podloge nanesite krem, pa umućenu slatku pavlaku.