ДЕСЕРТ КОЈИ СЕ НЕ ЗАБОРАВЉА Кестен торта готова за 15 минута, а укус као у најбољој посластичарници!
19.05.2025.
16:11
16:19
Коментари (0)
Кремаста посластица освојиће вас на први залогај.
Потребно је:
• 300 г млевеног кекса
• 120 г маргарина
• 100 г чоколаде
• 50 г прах шећера
• 50 г сецканих ораха
• рум
• крема
• 200 г маргрина
• 250 г кестен пиреа
• 50 г прах шећера
• 3 дцл слатке павлаке
• рум
Припрема:
У једној посуди сједините маргарин, кекс, отопљену чоколаду, сецкане орахе и рум. Утисните у калуп као подлогу. Умутите маргарин пенасто са прах шећером, па додајте кестен пире и умућену слатку павлаку, као и мало рума. Преко подлоге нанесите крем, па умућену слатку павлаку.