broken clouds
18°C
19.05.2025.
Нови Сад
eur
117.2377
usd
104.7888
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДЕСЕРТ КОЈИ СЕ НЕ ЗАБОРАВЉА Кестен торта готова за 15 минута, а укус као у најбољој посластичарници!

19.05.2025. 16:11 16:19
Пише:
Извор:
Trpeza.alo
desert
Фото: freepik, ilustracija

Кремаста посластица освојиће вас на први залогај.

Потребно је:

           300 г млевеног кекса

           120 г маргарина

           100 г чоколаде

           50 г прах шећера

           50 г сецканих ораха

           рум

           крема

           200 г маргрина

           250 г кестен пиреа

           50 г прах шећера

           3 дцл слатке павлаке

           рум 

Припрема:

У једној посуди сједините маргарин, кекс, отопљену чоколаду, сецкане орахе и рум. Утисните у калуп као подлогу. Умутите маргарин пенасто са прах шећером, па додајте кестен пире и умућену слатку павлаку, као и мало рума. Преко подлоге нанесите крем, па умућену слатку павлаку.

Извор:
Trpeza.alo
Пише:
Пошаљите коментар