Спорт - Остали спортови

Спорт / Остали спортови Адриана Вилагош за „Дневник“ о најбољем почетку сезоне у каријери: Охрабрење за пут ка Паризу
Колико су јој недостајала такмичења, бацачица копља Адриана Вилагош показала је тако што је даљином 61,17 метара креирала најбољи почетак сезоне до сада у каријери, а овај резултат, тренутно први на Старом континенту за млађе сениорке, донео јој је сребро у апсолутној, сениорској конкуренцији на Купу Европе у бацачким дисциплинама у португалској Леирији.
Спорт / Остали спортови ВУКОЈЕВИЋЕВА ЧЕТВРТА, КОВАЧЕВИЋ ПЕТИ другог дана ИСАС купа у Дортмунду у стрељаштву
Српски стрелци су изборили два пласмана у финала другог дана турнира у Дортмунду (ИСАС куп), али овај пут су остали без медаља.
Спорт / Остали спортови ШВАЈЦАРСКА СКИЈАШИЦА ЛАРА ГУТ-БЕХРАМИ ОСВОЈИЛА Велики кристални глобус у СК
Швајцарска скијашица Лара Гут-Бехрами освојила је Велики кристални глобус, пошто је данас заузела 10. место у трци велеслалома на финалу Светског купа у Залбаху.
Спорт / Остали спортови У СУБОТУ У БЕЧУ ПРОФЕСИОНАЛНА БОКСЕРСКА РЕВИЈА ЗА СВЕТСКУ РАНГ ЛИСТУ: Ненад Замфировић тражи 10. победу
За пет дана у главном граду Аустрије Бечу одржаће се професионална боксерска ревија „Првенство Беча“, а публика ће моћи да ужива у 15-ак борби.
Спорт / Остали спортови ЗА­ВР­ШЕН ТРЕ­ЋИ МЕ­ЂУ­НА­РОД­НИ ТУР­НИР У ХО­КЕ­ЈУ “ВО­ША ОПЕН”
За­вр­шен је Тре­ћи ме­ђу­на­род­ни тур­нир у хо­ке­ју Во­ша опен, за уз­раст до де­вет и до 11 го­ди­на, ко­ји је тра­јао од пет­ка, па до вечерас у ле­де­ној дво­ра­ни Спен­са.
Спорт / Остали спортови ТРИЈУМФ КЕНИЈАЦА на 57. Белом кросу
Кенијски атлетичери Алберт Кипкорир Тонуи у мушкој и Филис Чебориот Кипкерио у женској конкуренцији победници су 57. "Белог кроса" који је одржан у Парку пријатељства на Ушћу.
Спорт / Остали спортови БРОНЗА ЗА ЛАЗАРА КОВАЧЕВИЋА на старту турнира у Дортмунду
Лазар Ковачевић је освојио бронзану медаљу ваздушном пушком првог дана традиционалног митинга у Дортмунду, који је ове године окупио такмичаре из 30 земаља.
Спорт / Остали спортови НОВОСАДСКИ РВАЧКИ РАДНИЦИ ДОБИЛИ НОВО ПРИЗНАЊЕ: Европски јуниорски и кадетски крем стиже у Спенс
Ново признање стигло је за новосадске рвачке раднике.
Спорт / Остали спортови ЗАГРЕВАЊЕ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО У БЕОГРАДУ: Бели крос 57. пут на Ушћу
Бели крос - Бронзани пермит крос, биће одржан 57. пут у суботу, 16. марта у Београду, у Парку пријатељства на Ушћу.
Спорт / Остали спортови ОВОГ ВИКЕНДА ПОЧИЊЕ ЧЕТВРТФИНАЛНА СЕРИЈА ПЛЕЈ-ОФА СУПЕРЛИГЕ ЗА СТОНОТЕНИСЕРКЕ: Новосађанке одбрану титуле крећу са Сетом
Стонотенисерке Новог Сада крећу у одбрану шампионске титуле утакмицом против Сенте у четвртфиналној серији плеј-офа Суперлиге Србије (субота, 17 часова, стонотениска сала Спенса).
Спорт / Остали спортови СВЕТСКА ПРВАКИЊА У СКОКУ У ДАЉ ИВАНА ШПАНОВИЋ ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ ЗА ОИ: Са Маурицијусу до злата
Наша најбоља атлетичарка Ивана Шпановић (Војводина) почела је припреме за Олимпијске игре у Паризу. 
Спорт / Остали спортови Веслачки клуб Палић спреман за нову сезону: Сергеј Чипак адут за европско и светско првенство
Ова година биће по свему судећи посебна за Веслачки клуб Палић пошто ће се на језеру у Суботици одржати више такмичења него иначе, а највећа узданица, Сергеј Чипак, опоравио се од повреде и максимално спреман кренуће у нове изазове.
Спорт / Остали спортови СВЕТСКИ КУП У ЛИЊАНУ ЗА ПАРАСТОНОТЕНИСЕРЕ: Беби три одличја
Сва три одличја у српској репрезентацији на првом Светском купу за парастонотенисере, који је одржан у италијанском Лињану освојила је Борислава Перић Ранковић (злато, сребро, бронза).
Спорт / Остали спортови НОВИ УСПЕСИ ЧЛАНОВА КАРАТЕ КЛУБА „ХАЈДУК“ ИЗ КУЛЕ: Тесне домаће границе
Из викенда у викенд чланови Карате клуба Хајдук из Куле тестирају своје такмичарске домете, па је тако било и протеклог викенда када је 29 „хајдука“, у свим узрасним категоријама наступило на два такмичења.
Спорт / Остали спортови РИТА СПАЈЗЕР, МЕЂУНАРОДНИ СУДИЈА У ДИЗАЊУ ТЕГОВА:  Од малена уз тегове
Једна дама из Бача већ пола века присутна је у свету дизања тегова. Она је Рита Спајзер (59), која је 26 година међународни судија у том олимпијском спорту.
Спорт / Остали спортови ЈУНИОРСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СТРАХИЊА ДРАГОСАВЉЕВИЋ ДОЛАЗИ ИЗ СПОРТСКЕ ПОРОДИЦЕ Најмлађи кајакаш окићен европском медаљом
БАЧКА ПАЛАНКА: Кајак кану клуб „Таркетт” из Бачке Паланке, један је од најтрофејнијих клубова у Србији и у региону. Донекле можда јесте аматерски клуб, али је од свог постојања изнедрио бројне националне, интернационалне и регионалне великане, који су својим резултатима уцртали неизбрисив траг на мапи кајакашког спорта и тако подигли легитимитет, не само свом клубу и општини Бачка Паланка, већ, у глобалу гледано, допинели су свету кајака уопште.
Спорт / Остали спортови Велики успех и шест медаља репрезентације Србије у планинском трчању на трци у Северној Македонији
Репрезентација Србије у планинском трчању остварила је велики успех освојивши шест медаља на 11. издању „Крали Марко трејлс“ најстарије трејл трке у Северној Македонији одржане 10. марта.
Спорт / Остали спортови ВЕЛИКИ УСПЕХ 19-ГОДИШЊЕ БОКСЕРКЕ САРЕ ЋИРКОВИЋ Изборила визу за Игре у Паризу
Србија и српски бокс добили су трећу норму и учесника на Олимпијским играма у Паризу 2024. Српском бокс тиму на највећој смотри свих спориста света, уз Наталију Шадрину и Вахида Абасова који су норме изборили 2023. на Европским играма у Пољској, прикључила се и фантастична Сара Ћирковић.
Спорт / Остали спортови ЈОШ ЈЕДАН ПУТНИК ЗА ПАРИЗ Сара Ћирковић изборила пласман на Олимпијске игре
БУСТО АРСИЦИО: Српска боксерка Сара Ћирковић изборила је пласман на Олимпијске игре у Паризу, пошто је данас у италијанском Бусто Арсицију у последњем колу квалификација у категорији до 54 килограма победила Канађанку Скарлет Делгадо.
Спорт / Остали спортови ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО СТСС Илија Лупулеску на челу
За новог председника Стонотениског савеза Србије изабран је Илија Лупулеску. Наш прослављени репрезентативац био је једини кандидат на ванредној изборној Скупштини СТСС. За Лупулескуа је гласало 111 од 113 делегата, а два су била уздржана. За чланове Извршног одбора изабрани су Предраг Ничић из Новог Сада (потпредседеник), Предраг Матковић из Суботице, Драган Ђорђевић из Ниша и Ђорђе Пејак из Чачка.
EUR/RSD 117.2043
Најновије вести