Магазин - Занимљивости

Video
Магазин / Занимљивости СРПСКА ШЉИВОВИЦА ЗАПАЛИЛА БРИТАНСКОГ "МИЛИОНЕРА" Такмичар није знао од чега се прави, па тражио ПОМОЋ од МАЈКЕ! Она одговорила као ИЗ ТОПА (ВИДЕО)
У британском квизу "Да ли желите да постанете милионер" десило се нешто, што би могло да буде занимљиво и овдашњем аудиторију. Наиме, постављено питање које је донело много новца једном такмичару, а везује се управо за наше поднебље.
Photo
Магазин / Занимљивости А СМЕЈАО СЕ ГАСТАРБАЈТЕРИМА Србин у Америци отишао код зубара, пломба га КОШТАЛА као половни ауто у Србији: "За те паре си могао овде и да средиш зубе и да обиђеш РОДБИНУ (ФОТО)
Познато је да све више странаца, али и гастарбајтера с наших простора, користи своје годишње одморе како би у Србији обавили стоматолошке и естетске интервенције и тако уштедели и по неколико хиљада евра.
Магазин / Занимљивости ПРЕСЕЛЕ СЕ ИЗ ГРАДА НА СЕЛО, ПА ИМ СМЕТА СЕЛО?! Француска усвојила закон којим штити фармере од тужби за непријатан мирис и буку
ПАРИЗ: Француски парламент усвојио је данас закон о заштити пољопривредника од притужби комшија на буку или непријатне мирисе који настају услед пољопривредних активности, како би се зауставиле ''потенцијалне злоупотребе'' у тужбама бивших становника градова који су се преселили на село.
Магазин / Занимљивости (ФОТО) НИШТА БЕЗ ЧАРЛИЈА Шестогодишњем Милошу из села код Ариља најбољи пријатељ је коњ, са њим иде до предшколског али и на Штрапаријаде
АРИЉЕ: Док његови вршњаци најчешће имају псе и мачке као кућне љубимце, шестогодишњем Милошу Коларевићу из села Горобиље код Ариља најбољи пријатељ је животиња неколико пута већа од њега - коњ Чарли.
Магазин / Занимљивости КАКО ДА ВАША ТЕРАСА БУДЕ ЛЕПА И ЗИМИ Ова три прекрасна зимска цвета ЋЕ ЈЕ УКРАСИТИ и притом преживети и дебели минус на балкону
Дошло је време кад треба размишљати о томе коју биљку или цвет да посадите за наредно годишње доба. Следе минуси, хладна јутра и ноћи, а уз све то чека нас и ветар, киша те, верујемо, убрзо и снег.
Магазин / Занимљивости СНЕЖНО НЕВРЕМЕ У СЛОВЕНИЈИ испод Триглава висина покривача МЕТАР И ПО
ЉУБЉАНА: Снежно невреме изазвало је током ноћи и јутрос проблеме широм Словеније, а највише снега има у Кредарици код Триглава, где је пало метар и по снега, па је сада у том месту дебљина снежног покривача 180 центиметара.
Магазин / Занимљивости (ВИДЕО) БАБА ВАНГА ПРЕДВИДЕЛА КАТАСТРОФЕ УСЛЕД СОЛАРНИХ ОЛУЈА Језиви догађаји тек следе
Баба Ванга је направила серију предвиђања пре него што је умрла 1996. која се протежу све до 5079. године и једно од њих се управо остварило, а има још много језивих предвиђања која долазе.
Магазин / Занимљивости ДВОГОДИШЊАКИЊА ПОСТАЛА НАЈМЛАЂИ ЖЕНСКИ ЧЛАН МЕНСЕ Остварила Гинисов рекорд
Двогодишња Ајла МекНеб из америчке савезне државе Кентаки постала је најмлађи женски члан Менсе, а такође је остварила Гинисов рекорд.
PhotoVideo
Магазин / Занимљивости (ФОТО, ВИДЕО) ОВДЕ МРШАВИЦЕ НЕМАЈУ ШАНСЕ У селу на Тајланду ДЕБЉИНА ЈЕ СТАТУСНИ СИМБОЛ, жене испод 100 кила тешко да ће наћи партнера ШТО ВЕЋЕ, ТО БОЉЕ
Опште је познато да се стандарди лепоте разликују се од културе до културе. Било да се ради о грађи тела, украсима који се на њега стављају, начину на који се негује коса... идеал лепоте заправо је конструкт друштва и окружења у ком се налазимо.
Магазин / Занимљивости (ВИДЕО) ГМАЗ ОД 2 МЕТРА ДОШАО ДО 12. СПРАТА: Владислав отворио врата и затекао монструма
Станар једне вишеспратнице у Москви налетео је у ходнику зграде на огромног тиграстог питона!
Магазин / Занимљивости СКАНДАЛ У ПАРАГВАЈУ Функционер потписао споразум са земљом која не постоји! Издаја или превара?
Високи функционер Парагваја је смењен јер је потписао меморандум о сарадњи у којем препоручује успостављање дипломатских односа са државом... која не постоји.
Магазин / Занимљивости ОТЕРАЈТЕ МАЛЕР И НЕСРЕЋУ Ове две ствари МОМЕНТАЛНО избаците из торбе! Фенг шуи СТРУЧЊАЦИ саветују дамама како да се РЕШЕ БЕДЕ
Да ли сте знали које ствари у женској торби привлаче несрећу по мишљењу фенг шуи познаваалаца до сада?
Магазин / Занимљивости ПОМОЋУ ОВА 2 САСТОЈКА ВАШ ОРМАН ЋЕ ПРЕДИВНО МИРИСАТИ Лако и јефтино
Колико пута вам се догодило да купите освеживач за орман и да он престане да мирише после пар дана? Да ли бисте волели да сами правите мирисе за кућу у којима нема хемикалија? 
Магазин / Занимљивости ОВО ЈЕ РЕЧ ГОДИНЕ и то све због ВЕШТАЧКЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ и СЛАВНИХ ЛИЧНОСТИ
"Линија између правог и лажног“ постаје све нејаснија, објаснио је издавач речника Меријам-Вебстер.
Магазин / Занимљивости (ВИДЕО) КАД НА ЖАБЉАКУ У ЦРНОЈ ГОРИ СПАСАВАЈУ ЏОКЕЈА У несвести, пао с коња, али хоће-неће има да устане
Несвакидашња сцена забележена је на коњичкој трци у Црној Гори, на Жабљаку када су сви покушали да помогну џокеју који се нашао у невољи. 
Магазин / Занимљивости КОНАЧНО МУ СВАНУЛО Италијански бескућник на лутрији добио 37.000 евра, успео да их подигне тек после ПЕРИПЕТИЈА
Бескућнику који је прошлог месеца на лутрији освојио 37.000 еура, али листић није успио да уновчи јер је имао застареле документе, власти су на крају ипак изашле у сусрет омогућивши му да добије новац, објавили су италијански медији.
Магазин / Занимљивости ВЕРУЈЕТЕ ЛИ У ВАМПИРЕ Кажу да Сава Савановић чува ову српску воденицу (ФОТО)
МОКРА ГОРА: Мали број Срба, поткован причама о легендарном Сави Савановићу, би смео да се усуди да заноћи у воденици поточари у мрклом мраку, само уз хук воденичког камена.
Магазин / Занимљивости У ОВОЈ ЗЕМЉИ ЈЕ ЗАБРАЊЕНО ВОЗИТИ У ЈАКНИ ИЛИ КАПУТУ Ако вас ухвате, следи ПАПРЕНА КАЗНА
Возите ли се овде са зимском јакном и капутом можете добити до 200 евра (око 23.500 динара) казне.
Video
Магазин / Занимљивости СПЕКТАКУЛАРАН ПРИЗОР Снимљена краба како напушта оклоп који је прерасла ПРИРОДА ЈЕ НЕВЕРОВАТНА (ВИДЕО)
Да ли сте знали да морске крабе "мењају" свој оклоп?
Магазин / Занимљивости ОВАЈ ЛОГИЧКИ ЗАДАТАК НИЈЕ УСПЕЛО ДА РЕШИ 1000 ДОКТОРА НАУКА И НАЈБОЉИХ МАТЕМАТИЧАРА: Ако ви успете, прави сте ГЕНИЈЕ
Логички задатак који ни 1000 доктора наука није могло да реши је направио општу пометњу својевремено у Америци, сви су мислили да је чувени статистичар Стив Селвин погрешио!
EUR/RSD 117.1677
Најновије вести