Магазин - Занимљивости

Магазин / Занимљивости Краљица тражи да јој неко води Инстаграм профил, плата 38.000 долара
Бакингемска палата и краљица Елизабета траже неког ко ће водити њихове званичне Инстаграм и Твитер профилe, а плата је невероватних 38.000 долара.
Магазин / Занимљивости Набавио тарантулу како би ташту држао даље од куће
Један анонимни мушкарац у очајничком покушају да скине с врата досадну ташту набавио је тарантулу, јер се мајка његове жене боји паукова и пати од арахнофобије.
Магазин / Занимљивости Како спријатељити пса и мачку?
Пас и мачка могу бити добри пријатељи и спавати заједно у истом кревету, све зависи како ћете приступити решавању овог опипиљивог задатка.
Магазин / Занимљивости Роде имају свој пар цео живот
На Фејсбук страници “Удружења грађана Тарашке роде” пренета је лепа прича из суседне нам Хрватске о роди Маленој која је остала без свог Клепетана.
Магазин / Занимљивости Живео на тавану  бивше девојке три недеље
Жена из Питсбурга у САД приметила је чудне активности у свом дому, али их је игнорисала. Бојала се да не испадне параноична. Приметила је да јој неке ствари нестају, а једном је нашла ћебе на поду у подруму и подигнуту даску на WC шољи.
Магазин / Занимљивости Рођењем четири гаврана Британија избегла злу судбину
ЛОНДОН: Британски политички естаблишмент је у хаосу у очекивању Брегзита и пошто су дани премијерке Терезе Меј по свој прилици окончани, али изгледа да су краљевство и лондонски Тауер безбедни од пропасти предсказане легендом пошто су у чувеној тврђави рођена четири пилета гаврана, јавља Ројтерс. 
Магазин / Занимљивости Стиже Аурора Бореалис: Поларна светлост прекорачиће артички круг
ЛОНДОН: Поларна светлост, Аурора Бореалис, спектакуларни визуелни феномен који може да се види у арктичком кругу, могао би да буде видљив и у другим деловима света у наредних неколико дана, а на томе би требало захвалити геомагнетној олуји која ће погодити Земљу, преноси Би-Би-Си.
Магазин / Занимљивости Беч: Депонија смећа популарно излетиште
БЕЧ: Депонија Ројтенвег у Бечу је пример не само најмодерније аустријске депоније него и атрактивно и интересантно зелено излетиште које настањују разнолике животињске и биљне врсте.
Video
Магазин / Занимљивости Најскупља кафа на свету - 75 долара по шољици
САН ФРАНЦИСКО: У понуди калифорнијских кафића од скоро се налази и најскупља кафа на свету по цени од 75 долара по шољици, јавља АП.
Магазин / Занимљивости Аустрија: Министар у чарапама прошетао по парламенту
БЕЧ: Аустријски министар за европска питања Гернот Блимел изазвао је у парламенту "модну", али и политичку буру, пошто је прошетао по сали без ципела.
Магазин / Занимљивости Словенија: Ускоро отварање Музеја шверца
НОВА ГОРИЦА: У месту Пристава, недалеко од Нове Горице, у суботу би требало да буде отворен музеј шверца, који ће посетиоце вратити у време бивше Социјалистичке Федеративне Републике Југославије када су се људи на разне начине довијали како би уносили и износили робу из земље.
Магазин / Занимљивости Немачка полиција трага за украденим Фераријем из 1985. године
БЕРЛИН: Немачка полиција тражи ретки спортски аутомобил Ферари из 80-их година прошлог века, за који се верује да је вредан више од два милиона евра, након што га је мушкарац који се представио као потенцијални купац украо током пробне вожње.
Video
Магазин / Занимљивости Три године гради пирамиду од новчића
Корију Нилсену из Толесона у америчкој држави Аризона, три године гради пирамиду од новчића, пише ЦДМ. На самом почетку Кори је имао само неколико хиљада новчића и сан, али на крају ипак оставрио је свој циљ, а смеши му се уписивање у Гинисову књигу рекорда.
Магазин / Занимљивости У француску школу уписали овце јер има мало ученика
Француска основна школа с врло малим бројем ученика, због опасности од затварања, уписала је овце као ђаке, преноси Индекс.
Магазин / Занимљивости У викиншком гробу није био мушкарац него жена ратник
СТОКХОЛМ: У близини некадашњег викиншког града Бирка у Шведској пре скоро 100 година откривен је гроб за који се мислило да је припадао мушкарцу ратнику, а сада је утврђено да је ту била сахрањена жена, пренео је амерички стручни часопис "Археолоџи".
Магазин / Занимљивости МРАМОРНИ КОНУСНИ ПУЖ: Убица из океана
Мраморни конусни пуж је врста морског пужа. Једна кап отрова ове врсте је довољна да убије више од 20 људи. Не постоји противотров.
Магазин / Занимљивости Млади столар израдио дрвени тенк Т-34 у природној величини
МОСКВА: Млади таџикистански столар који живи у Русији направио је дрвену верзију легендарног совјетског тенка Т-34 таман на време за годишњу прославу којом се обележава крај Другог светског рата у Европи.
Магазин / Занимљивости До изгубљене мачке уз помоћ комшијских маца
ТОКИЈО: Власници мачака знају да њихови љубимци понекад воле да нестану и да их није увек лако пронаћи, али један Јапанац је на Твитеру тврди да је открио занимљив трик који му је помогао да пронађе своју мачку када је нестала.
Магазин / Занимљивости Полицајци спасили 37 младунаца пегаве фоке и пустили их у дивљину
ПЕКИНГ: Међународне организације за заштиту права животиња поздравиле су ослобађање у дивљину северне Кине 37 младунаца пегаве фоке који су спасени из руку кријумчара тих животиња.
Магазин / Занимљивости Нинине мустре: Фоца
Тврдња да и ствари имају душу, деловала ми је одувек више шаљиво него озбиљно. Мој осећај о томе шта значи душа, некако се није поклапао са идејом да такву душу како је ја замишљам, могу да имају нежива бића.
EUR/RSD 117.9612
Најновије вести