Спорт - Одбојка

Спорт / Одбојка ОДБОЈКАШИ ВОШЕ И ДАЉЕ БЕЗ ПОБЕДЕ: Последњи тим на табели славио над Новосађанима
Тежак ударац, у већ незгодном тренутку, одбојкашима Војводине задао је Борац из Старчева, последњи тим на табели, савладавши их у 21. колу Суперлиге 3:2 (25:22, 14:25, 14:25, 25:22, 15:10).
Спорт / Одбојка Енергетски пад одбојкаша Војводине: Рестарт за трећи пик форме
Моменти у којима су одиграли добро у дербију са Радничким дају одбојкашима Војводине мотив да наставе са радом и пробају да трећи пут ове сезоне подигну форму за најважније дуеле.
Спорт / Одбојка ПОРАЗ ОДБОЈКАША ВОЈВОДИНЕ: Новосађани поклекли пред Радничким у дербију кола
Одбојкаши Војводине изгубили су у дербију 20. кола Суперлиге од Радничког 1:3 (22:25, 23:25, 25:22, 16:25) и нису успели да се врате на победнички колосек, него су заређали трећи пораз у првенству.
Спорт / Одбојка ДЕРБИ У СПЕНСУ: Одбојкаши Воше дочекују Раднички и наплаћују дуг (19)
У дербију 20. кола Суперлиге одбојкаши Војводине дочекују крагујевачки Раднички у петак у 19 часова у малој сали Спенса.
Спорт / Одбојка УМОР СТИГАО ЦРВЕНО-БЕЛЕ: Одбојкаши Војводине поражени у Суботици, Спартак експресно до победе у покрајинском дербију
Одбојкаши Војводине доживели су убедљив пораз у Суботици где их је у 19. колу Суперлиге експресно надиграо Спартак који је до тријумфа дошао само за сат и 10 минута – 3:0 (25:15, 25:17, 25:19).
Спорт / Одбојка ТУРНИР ВЕТЕРАНА У ОДБОЈЦИ у суботу у Беочину
У СПЦ Беочин у суботу са почетком у 9.30  часова одржаће се први турнир ветерана у одбојци под називом Ветерански турнир.
PhotoVideo
Спорт / Одбојка ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА МИЛАН ЂУРИЋ ПОСЕТИО ОДБОЈКАШЕ ВОЈВОДИНЕ: У витринама 16. трофеј Купа Србије
Милан Ђурић, градоначеник Новог Сада са сарадницима, међу којима је био и Огњен Цвјетићанин, члан Градског већа задужен за спорт, посетио је сениорску екипу Одбојкашког клуба Војводина на тренингу у малој сали СПЦ "Војводина".
Спорт / Одбојка Жарко Убипарип, МВП финала Купа Србије: Трећи пехар је близу
Упркос томе што су многи видели своју шансу за освајање трофеја ове сезоне, отписивајући Војводину која је знатно подмладила састав као једног од конкурената, Новосађани су показали да се ипак питају за све.
Спорт / Одбојка ЈЕДИНСТВО ДРУГИ ПУТ УЗЕЛО КУП: Остварење сна и јуриш на триплу круну
Сезону из снова играју одбојкашице Јединства из Старе Пазове и после освајања Суперкупа изабранице Јова Цаковића радовале су се и Купу Србије пошто су у пет сетова славиле над ТЕНТ-ом, који је имао предност домаћег терена и велику подршку са трибина у Обреновцу.
Спорт / Одбојка РЕАКЦИЈЕ ИЗ ВОШЕ ПОСЛЕ ОСВАЈАЊА КУПА: Велико срце играча, наставити у истом ритму у плеј–офу
У сезони у којој је главни циљ Одбојкашког клуба Војводина да подмлађени састав напредује и развија се, већ су премашена очекивања освајањем два од три домаћа трофеја.
Спорт / Одбојка Жарко Убипарип и Уна Вајагић најбољи играчи финала Купа Србије
Жарко Убипарип, примач Војводине, најбољи je играч финала Купа Србије, док је код одбојкашица ласкаво признање припало Уни Вајагић, примачу Јединства из Старе Пазове, које је као и Воша освојило трофеј.
Спорт / Одбојка ПЕХАР КУПА У СТАРОЈ ПАЗОВИ: Одбојкашице Јединства у драми до тријумфа над ТЕНТ-ом
Одбојкашице Јединства из Старе Пазове освојиле су Куп Србије победом над ТЕНТ-ом у Обреновцу после велике борбе у пет сетова – 3:2 (25:14, 28:30, 14:25, 25:16, 16:14).
Спорт / Одбојка ГРАДОНАЧЕЛНИК ЧЕСТИТАО ОДБОЈКАШИМА ВОШЕ Нови Сад град спорта
У финалу, које се одиграло вечерас у Обреновцу, наши момци су показали изузетну игру и тимски дух, победивши екипу Младог радника из Пожаревца резултатом 3:1, објавио је градоначелник Новог Сада Милан Ђурић на свом Инстаграм профилу.
Спорт / Одбојка Наранчић: Нова Војводина исписала историју са својом децом
Одбојкаши Војводине освојили су два трофеја ове сезоне. После Суперкупа на ред је дошао и Куп Србије у ком су савладали Млади радник 3:1.
Спорт / Одбојка (ФОТО) ВОШИ ДРУГИ ТРОФЕЈ У СЕЗОНИ: Новосађани освојили Куп Србије победом над Младим радником
Одбојкаши Војводине су освојили Куп Србије победом над Младим радником у финалу у Обреновцу резултатом 3:1 и тако дошли до другог трофеја ове сезоне.
Спорт / Одбојка ФИНАЛЕ ОДБОЈКАШКОГ КУПА СРБИЈЕ У ОБРЕНОВЦУ: Воша за други трофеј у сезони
Пехар Суперкупа је на почетку сезоне стигао у витрине Одбојкашког клуба Војводина из Новог Сада, иако је мало ко то очекивао, поготово што су црвено–бели играли против Партизана, који је бранио сва три домаћа трофеја.
Спорт / Одбојка СТАРОПАЗОВЧАНКЕ И ТЕНТ ЗА ПЕХАР - Медвед: Научиле лекцију
Одбојкашице Јединства из Старе Пазове сутра од 19 часова играће финале Купа Србије против ТЕНТ-а из Обреновца, који ће имати велику подршку навијача.
Спорт / Одбојка У СУСРЕТ ФИНАЛУ КУПА СРБИЈЕ У ОДБОЈЦИ: Воша без притиска, Јединство за други трофеј
Борбе за други трофеј у сезони одиграће се у недељу у Обреновцу када ће се у финалу Купа Србије у мушкој конкуренцији састати новосадска Војводина и Млади радник из Пожаревца (16.30), док ће код дама снаге одмерити Јединство из Старе Пазове и домаћи ТЕНТ (19).
Спорт / Одбојка У ОДБОЈКАШКОЈ ЛИГИ НАЦИЈА ОД 2025. ГОДИНЕ учествоваће по 18 репрезентација
Светска одбојкашка федерација (ФИВБ) саопштила је данас да ће од 2025. године у Лиги нација у обе конкуренције играти по 18 репрезентација.
Спорт / Одбојка Милановић после пораза од Карађорђа: Већ размишљамо о Младом раднику
У други део сезоне одбојкаши Војводине закорачили су у одличном ритму и нанизали шест победа.
EUR/RSD 117.2043
Најновије вести