Najnovijе vеsti

Друштво / Lov i ribolov ПЕТЕР АРВА О ПЕЦАЊУ У НЕМАЧКОЈ Прво школа, па дозвола, забацивање 50 евра
Кикинђанин Петер Арва одселио се пре више од пола века у Немачку, конкретно у град Метман код Диселдорфа, што му је омогућило, као пасионираном пецарошу, да забаци широм Европе. Тако је ловио рибу и у Данској, Норвешкој, Белгији, Холандији, Француској...
Магазин ФОЛКЕР ОТКРИО ТАЈНЕ СА РОМСКИХ СВАДБА Признао кроз шта певачи пролазе: "Севали су ножеви и виљушке, Шерифовићкој отекло лице"
Фолк певач Љуба Аличић признаје да највише бакшиша заради на ромским весељима, а недавно је открио да се на једној свадби догодио инцидент на ком је била повређена његова колегиница Верица Шерифовић.
Друштво / Lov i ribolov НА ЗЛАТАРСКОМ ЈЕЗЕРУ КОД КОКИНОГ БРОДА Капитални смуђеви
Ужичанин Дарко Сајић је 22. фебруара на Златарском језеру у близини Кокиног Брода имао улов два капитална смуђа.
Друштво / Lov i ribolov НА БЕГЕЧКОЈ ЈАМИ Алексина богата премијера
Једанаестогодишњи Алекса Барајевац из Новог Сада минулог викенда имао је, прилично успешан, премијерни пецарошки наступ.
Друштво Хороскопски знаци који мрзе људе, треба их избегавати
Да ли ће вам данас бити боље да останете у кревету и избегавате људе – јер неки знаци, чини се, једноставно нису направљени за јутарње осмехе
Економија / Наслови ЗАПОСЛИЋЕ 800 ЉУДИ, ОД КОЈИХ ЋЕ 80 ОДСТО БИТИ ВИСОКООБРАЗОВАН: Велика шанса за младе стучњаке у Чачку, отвара се нова немачка фабрика
Чачак: Још једна немачка инвестиција стиже у град на Морави, а почетак рада нове фабрике која ће запослити до 800 људи очекује се на пролеће.
Photo
Друштво БИЦИКЛОМ КРОЗ ВОЈВОДИНУ: Турија (1) Ђак генерације дочекује госте
По сунчаном јануарском дану стижем у Турију из правца Надаља. На улазу у село неколико напуштених салаша и викендица, тужна слика, на жалост тако честа у војвођанским селима.
Култура / Филм НА ФЕСТ-у радионица Лордана Зафрановића
Од сутра до 1. марта у Мтс Дворани, као пратећи програм Феста-а, биће одржан програм “Фест Про”, намењен филмским професионалцима.
Магазин / Занимљивости (ВИДЕО) Купила печено пиле, а онда је УСЛЕДИО ШОК Због онога што је пронашла у кеси ЗГАДИО ЈОЈ СЕ ЖИВОТ
Жена из Мексика направила је пометњу на ТикТоку. Она је приказала печено пиле, наводно, купљено у познатом ланцу трговина.
Култура / Наслови ДОДЕЉЕНА ВЕЛИКА ПОВЕЉА БРАНКОВОГ КОЛА Песнички дар гимназији и богословији
„Великом повељом Бранковога кола“, за узвишени облик сарадње током протеклих деценија, ове године, у којој се обележава два века рођења Бранка Радичевића, припашће Карловачкој гимназији и Српској православној богословији Светог Арсенија у Сремским Карловцима.
Друштво / Lov i ribolov ГРУПНИ ЛОВОВИ НА ПРЕДАТОРЕ У Маргити пала два шакала, лија одстрељена у Трстенику
У банатском селу Маргита (ЛУ “Брзава” Пландиште”) минулог викенда одржа je  лов на предаторе у ком је било 55 учесника.
Друштво Цело село мирише на пршуту: Манифестација која се не пропушта а траје 22 године, чувена Пршутијада на Мачкату заказана за први викенд марта
ЧАЈЕТИНА: Традиција у престоници српске пршуте се не прекида, па ће тако првог викенда у марту у селу Мачкат бити одржан 22. Сајам сувомеснатих производа „Пршутијада 2024.”
Магазин / Наслови АКО СТАВИТЕ ОВЕ ПРЕДМЕТЕ ПОРЕД УЛАЗА, БЛОКИРАЋЕ ВАМ СРЕЋУ Ево које су ствари магнети за пех, добро пазите
Начин на који уређујемо кућу доста говори о нама. Али често прескачемо одређене детаље који могу направити разлику када је у питању Фенг шуи.
Култура / Музика ФЕСТИВАЛ ЗАБАВНЕ И ПОП МУЗИКЕ Конкурс за „Београдско пролеће”
Фестивал забавне и поп музике “Београдско пролеће” биће одржан 20. априла у МТС дворани, с тим да је конкурс за ауторе поп и забавних композиција отворен до 15. марта.
Photo
Економија / Пољопривреда (ФОТО) ПРОЛЕЋЕ У ФЕБРУАРУ ОПАСНО ПО РАНЕ СОРТЕ КАЈСИЈА И ЈАБУКА…Ако буде јаког мраза воћари ће обрати бостан
Топло време допринело је да крене вегетација на воћу, али од високих температура за ово доба године могли би да страдају воћњаци уколико после топлог времена стигне захлађење и појаве мразева, што у нашим крајевима није неуобичајено.
Војводина ДНЕВНИК У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ- Шушница: Велике инвестиције промениће лице општинe (ФОТО)
Општину Бачка Паланка красе велика природна богатства, а уз пољопривреду и индустрију, једна је од најразвијених општина у Војводини, мада, може се рећи и на нивоу целе Србије.
Друштво ЕВО ШТА ПРЕДВИЂА ПРАВИЛНИК МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ Обавезне ВЕЖБЕ ЕВАКУАЦИЈЕ БАР ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ у установама образовања и васпитања
Многобројне, испоставиће се лажне дојаве о бомбама претходних година опструирале су рад школа и узнемириле децу која их похађају.
Политика ВУЧИЋ НА ОТВАРАЊУ НОВЕ ФАБРИКЕ КОМПАНИЈЕ НЕСТЛЕ: Нису тражили никакве погодности од Србије, све су сами платили; Желимо да привучемо још швајцарских компанија (ФОТО)
Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је свечаном отварању нове фабрике компаније Нестле у Београду.
Хроника УХАПШЕН ПРЕДСЕДНИК ВОЈНОГ СИНДИКАТА НОВИЦА АНТИЋ: Велика акција УКП
Данас је у великој акцији припадника УКП-а ухапшен Новица Антић, председник војног синдиката.
Photo
Нови Сад (ФОТО) МАЛО АРХЕОЛОШКО НАЛАЗИШТЕ У ЦЕНТРУ ГРАДА Осим гробница пронађено и седам бунара
На парцели срушене зграде Црквене општине у Улици Николе Пашића, на чијем месту ће се зидати Парохијски дом, археолози Покрајинског и Градског завода за заштиту споменика културе пронашли су грнчарију, разне предмете, кости и, оно што нису очекивали, чак седам бунара лоцираних ближе Платонеуму.
EUR/RSD 117.2045
Најновије вести