Магазин - Техно

Магазин / Техно Закерберг: Вештачка интелигенција међу услугама Фејсбука
САН ХОЗЕ: На овогодишњој Ф8 конференцији, одржаној у Сан Хозеу у Калифорнији, извршни директор "Фејсбука" Марк Закерберг изнео је више детаља о амбициозним плановима компаније, први пут изнетим прошле године.
Магазин / Техно Ауто са вештачком интелигенцијом сам научио вожњу од човека
КЕМБРИЏ: У магазину престижног америчког Технолошког института Масачусетса "МИТ технолоџи ривју", објављен је текст под називом "Мрачна тајна у срцу вештачке интелигенције", у којем се наводи да "нико заправо не зна како најнапреднији алгоритми раде то што раде".
Photo
Магазин / Техно Четири милијарде долара зараде од лајв видео стриминга
ПЕКИНГ: Нагли раст лајв видео стриминга у Кини, који је прошле године донео зараду од четири милијарде долара, привукао је инвестиције компанија попут Алибаба групе, које верују да могу да повећају постојеће услуге у е-трговини, друштвеним мрежама и играма, пише Ројтерс.
Магазин / Техно Јутјуб: Без 10.000 прегледа нема зараде
САН БРУНО: Јутјуб ограничава зараду онима чији канали имају мање од 10.000 прегледа, објављено је на званичном блогу овог популарног америчког веб-сајта за дељење и размену видео материјала.
Магазин / Техно Погледајте Јупитер из близине
Свемирски  телескоп Хабл пре неколико дана забележио је фотографије Јупитера у најближој тачки у односу на планету Земљу у овој години.
Photo
Магазин / Техно Како да заувек нестанете с друштвених мрежа
Доста вам је Снепчета? Уморио вас је Твитер? Заситили сте се Фејсбука? Желите да се обришете с друштвених мрежа? То можете да учините а да притом не изгубите драгоцене податке.
Магазин / Техно Знате ли чему служи полуга на ретровизору?
Већина возача не зна чему служи полуга која се налази на готово сваком средишњем ретровизору у аутомобилима. Ако сте је гурнули по дану, вероватно сте приметили да одједном скоро ништа не видите у ретровизору. Чему онда та полуга?
Магазин / Техно Дисплеји са најприроднијим бојама на iPhone-u
Нови модели Appleovog iPhonea могли би имати праве True Tone дисплеје са најприроднијим бојама за људско око које су икад досад кориштене на мобителима. Ова спецификација сада је доступна само на 9,7-инчном iPad-u Pro.
EUR/RSD 123.4583