пензионери

Економија / Новчаник Данас пензије на кућне адресе и на шалтерима пошта
БЕОГРАД: За пензионере из категорије запослених који примања добијају на кућне адресе или на шалтерима пошта, данас почиње исплата августовских пензија, објавио је данас Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање
Економија / Наслови Мали: У септембру креће исплата 50 еврта за пензионере
БЕОГРАД: Министар финансија Србије Синиша Мали најавио је да ће 22. септембра пензионерима бити исплаћено 50 евра помоћи државе.
Нови Сад Пензионерима путописцима „Драганова награда”
Путописно дружење старијих „Путовања без граница“, у оквиру којег је старијим ауторима путописа у поезији и прози додељена „Драганова награда“, одржано је у просторијама Удружења пензионера града Новог Сада.
Економија Све више пензионера поново иде на посао
НОВИ САД: Одлазак у пензију требало би да значи да је иза пензионера дуг радни стаж, после којег може да се опусти и одмори. Међутим, неретко то није тако и за многе који се пензионишу почиње велика борба да саставе крај с крајем јер с месечним примањима које им стижу за рад који је иза њих то нису у могућности.
Друштво Пензионери још данас могу да се пријаве за одмор у бањама
БЕОГРАД: Рок до кога пензионери могу да се пријаве за бесплатну десетодневну рехабилитацију у здравствено-стационарним установама и бањско-климатским лечилиштима истиче данас.
Нови Сад Почеле пријаве за бесплатан боравак пензионера у бањама
Корисници пензија чија примања не прелазе износ од 29.378 динара, који то право нису користили прошле године, биће током ове године упућени на бесплатну десетодневну рехабилитацију у бањама, на основу Правилника о друштвеном стандарду корисника пензија Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање, који је расписао
Друштво Расписан оглас за одмор пензионера у бањама
БЕОГРАД: Пензионери могу од данас до краја маја да се јаве на оглас за рехабилитацију у бањама Србије који је расписао Републички фонд за пензијско-инвалидско осигурање.
Друштво ПЕНЗИЈА У ИНОСТРАНСТВУ Где живите, ту и подносите захтев
НОВИ САД: Бројни осигураници Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање су део стажа остварили и радом у иностранству.
Нови Сад Општина партнер карловачким пензионерима
НОВИ САД: Општина Сремски Карловци и у наредном периоду биће поуздан партнер карловачким пензионерима, закључено је на састанку председника општине Александра Стојкечића с представницима општинског удружења пензионера.
Нови Сад Нова организација пензионера: У плану сениор картице и низ погодности
НОВИ САД: Нови Сад је од новембра прошле године богатији за још једно удружење пензионера у Улици војвођанских бригада 17. Оснивачка скупштина Градске организације пензионера Нови Сад (ГОП) одржана је 28. септембра, а 18. новембра је АПР усвојио регистарциону пријаву.
EUR/RSD 117.5653
Најновије вести