пензионери

Друштво Нови прерачун пензије или „радно способни“ пензионери
НОВИ САД: По подацима из имовинских карата, које се налазе у Агенцији за борбу против корупције, неколико политичких функционера у исто време прима и пензију и плату.
Војводина Србобран: Пензионере општина послала на море
СРБОБРАН: Житељи Србобрана окупљени око Удружења пензионера овога лета боравили су у одмаралишту локалне самоуправе у Сутомору. Њихов боравак на мору први пут финансирала је локална самоуправа.
Војводина Уметничко-брачни тандем из Ковина: Наша кућа биће галерија
КОВИН: Од када више не мора, највише ради ковински уметнички и брачни тандем Мирјана Шимуновачки и Драган Ђорђевић.
Друштво ПОВИШИЦА ПЕНЗИОНЕРИМА Колико ће се ко радовати, нико још не зна
Нема дилеме о томе да Србија још увек у државној каси нема довољно новца да истовремено укине Закон о привременом смањивању пензија из 2014. године и повећа их ове.
Војводина Одржан први сајам за пензионере у Жабљу 
ЖАБАЉ: Под називом “Пензионер наша обавеза”, у Жабљу  је одржан Први сајам за пензионере.
Економија / Новчаник (Не) може и веће пензије и њихово враћање на старо
Након Фискалног савета Србије, који је још пред крај прошле године у мишљењу о Фискалној стратегији Србије за ову и наредне две године то учинио, и мисија Међународног монетарног фонда сугерисала је Србији да укине Закон о привременом умањењу пензија који је на снази од 2014. године.
Друштво Од 1. јула најстарији у приватним домовима уз помоћ државе
БЕОГРАД: Око 500 најстаријих који немају ближе сроднике и материјално су угрожени, а на листама су чекања за смештај у државне старачке домове би од 1. јула могли да добију место у приватним домовима уз помоћ државних субвенција.
Нови Сад Новосађанима додељене пензионерске картице
Више од 72.000 најстаријих суграђана ће ускоро добити бесплатне пензионерске картице, које ће уместо чекова убудуће прилагати како би остварили одређене попусте и уштедели новац у одређеним институцијама и установама у граду.
Друштво У среду прелиминарна листа за бање
НОВИ САД: Прелиминарна ранг листа пензионера који ће ове године о трошку Фонда ПИО користити бесплатну рехабилитацију у некој од 24 српских бања биће објављена сутра, а коначна 21. маја.
Друштво Још три дана отворен конкурс за бесплатну рехабилитацију у бањама
НОВИ САД: Остало је још три дана до истека рока за пријаву на овогодишњи оглас који је расписао Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање за одлазак пензионера на бесплатну десетодневну рехабилитацију у некој од 25 бања у Србији. Рок за пријаву истиче у петак, 13. априла.
EUR/RSD 118.0313
Најновије вести