пензионери

Друштво Пензионерима већ децембарски чек већи за пет одсто
Кад бивши запослени за две недеље добију други део новембарске пензије, све пензионере с децембарским чеком чека увећање чекова од пет одсто.
Друштво Сваки пети становник Србије има преко 65 година
Упркос смањењу броја становника Србије, удео оних који имају 65 и више година константно расте.
Војводина Група бечејских сениора подигла споменик преминулом другу
БЕЧЕЈ: Добро се добрим враћа. Кад-тад. Чак и после смрти! У Бечеју група пензионера није заборавила свог покојног друга Марка Жужића, преминулог 2013, поставили му надгробни споменик на месном Католичком гробљу и на празник Свих светих отишли су да га обиђу.
Економија / Новчаник Стигла једнократна помоћ, а након Нове године и пет одсто повишице
Преко 1,7 милиона пензионера добило је јуче једнократну помоћ од 5.000 динара. Ту помоћ добили су како пензионери у Србији, тако и наши држављани у иностранству.
Економија / Новчаник Од данас пензионерима по 5.000 динара
БЕОГРАД: Једнократна исплата по пет хиљада динара пензионерима, о чему је Влада Србоје прошле недеље донела одлуку, почеће данас
Економија / Новчаник Од понедељка пензионерима по 5.000 динара
БЕОГРАД: Једнократна исплата по пет хиљада динара пензионерима, о чему је Влада Србоје прошле недеље донела одлуку, почеће у понедељак, 6. новембра.
Економија / Новчаник Пензионерима по 5.000 од 6. новембра
БЕОГРАД: Влада Србије на данашњој седници донела је одлуку да се пензионерима једнократно исплати по пет хиљада динара, а исплата почиње од 6. новембра.
Друштво Брнабић: Пензионерима по 5.000 динара у наредних 10 дана
БЕОГРАД: Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да ће у наредних 10 дана пензионерима стићи најављена подршка од 5.000 динара, а да ће од 1. јануара свим пензионерима пензија бити већа пет одсто.
Економија Ниже основице за оне који сами уплаћују допринос за пензију
БЕОГРАД: Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање подсетио је данас грађане који сами плаћају допринос за пензије, да од новембра важе нове основице осигурања, које су у односу на претходни период ниже за 1,6 одсто.
Друштво У Новом Саду разговори са осигураницима по споразуму са БиХ
БЕОГРАД: Међународни дани разговора за осигуранике који имају стаж осигурања навршен у Србији и у Босни и Херцеговини, и за кориснике права из пензијског и инвалидског осигурања остварених применом билатералног споразума о социјалном осигурању, одрзаће се сутра у Новом Саду и у среду у Београду.
EUR/RSD 119.6343
Најновије вести