пензионери

Нови Сад „ДНЕВНИК” У ПОСЕТИ МЕСНОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ „СОЊА МАРИНКОВИЋ” Ово је права адреса ЗА САВЕТ И ПОМОЋ
Месна организација „Соња Маринковић” једна је од најмлађих у Удружењу пензионера Новог Сада и налази се на Кеју жртава рације 4.
Економија / Новчаник ПЕНЗИОНЕРИМА У СРБИЈИ 13. ПЕНЗИЈА Ево како до ње али и до социјалне-гарантоване, да ли сте у тој групи?
Неке државе у Европи исплаћују 13. пензију својим најстаријим грађанима.
Photo
Друштво ЈЕДНОДНЕВНИ ИЗЛЕТИ ХИТ ТРЕЋЕГ ДОБА Новосадски пензионери радо организовано посећују културне споменике, галерије, манастире ПУТУЈЕ СЕ И ВАН СРБИЈЕ
Месна организација Житни трг окупља стотинак пензионера, а са различитим активностима оплемењује живот најстаријих  у овом крају.
Друштво ПЕНЗИОНЕРИ, НЕ НАСЕДАЈТЕ АКО ВАМ НУДЕ ОВУ ПОГОДНОСТ Нова превара! Долазе на врата нуде и третмане са магнетима
Пензионери у Београду поново су на мети превараната!
Нови Сад „ДНЕВНИК” У ПОСЕТИ МЕСНОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ БУКОВАЦ У селу никад није ДОСАДНО, овде су пензионерски дани ЖИВОПИСНИЈИ
Окупљање и дружење најстаријих житеља Буковца актуелно је више од две деценије.
Друштво БЕСПЛАТНО ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ Летњи програм за старије; Од школе керамике до стандардног плеса
Дневни центри и клубови за старије Геронтолошког центра Београд организују током јула и августа месеца „Летњи програм за старије суграђане”.
Свет РАДОСТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ У НАШЕМ КОМШИЛУКУ Нова Влада ПОВЕЋАВА ПЕНЗИЈЕ за око 80 евра!
СКОПЉЕ: На првој седници нове Владе Северне Македоније данас је донета одлука о повећању пензија за 5.000 денара (око 80 евра).
Економија / Наслови Да ли ПЕНЗИОНЕРИ могу да ПОКРЕНУ СВОЈ БИЗНИС: Из Агенције за привредне регистре откривају процедуру
Поједини пензионери раде јер морају, а неки раде јер желе. Уколико припадате другој групи, и желите да отворите фирму или започнете бизнис, важно знати неколико ствари.
Нови Сад „ДНЕВНИК“ у посети месној организацији „ПРВА ВОЈВОЂАНСКА БРИГАДА” У овом делу града СТАРИЈИ суграђани највише УЖИВАЈУ путујући; УСКОРО се селе у нову просторију
Месна организација „Прва војвођанска бригада” броји више од 280 чланова, а више од деценије окупља најстарије суграђане у овом делу града.
Друштво НИСТЕ ДОБИЛИ БЕСПЛАТНУ БАЊУ Из ПИО фонда поручују да ипак можете повољно на одмор
За кориснике који нису остварили право на бесплатну рехабилитацију у овој години преко РФ ПИО, већина бања и даље нуди опцију плаћања на рате, могућност плаћања путем административне забране, као и додатни попуст за кориснике пензионерских картица.
EUR/RSD 117.0413
Најновије вести