пензионери

Друштво Ускоро идентификационе картице за све пензионере
БЕОГРАД: Као доказ да су пензионери, старији грађани више неће морати да прилажу пензиони чек већ ће ту функцију преузети пензонерске картице.
Друштво СОЦИЈАЛНА ПЕНЗИЈА У Србији 250.000 старих без прихода
Одлука Македоније да од 2020. уведе државне социјалне пензије за све жене старије од 62 године и мушкарце од 64, под условом да су последњих 20 година живели у тој држави, отворила је питање да ли је та врста социјалне помоћи у Србији онима који никад нису радили могућа и како би се могли обезбедити новци за то.
Друштво Србија потписала споразуме о социјалном осигурању с 29 држава
Наша држава има споразуме о социјалном осигурању с 29 држава и њима су уређена права признавања радног стажа, здравственог осигурања, исплате пензија и других давања.
Друштво За неколико година више пензионера него радника
Уколико су процене стручњака тачне, између 2022. и 2024. у Србији ће број пензионера бити између 1.950.000 и два милиона, што је двестотинак хиљада више него данас.
Политика Ђорђевић: Резултате које смо постигли осетиће и пензионери
БЕОГРАД: Сви резултати који су постигнути прошле године показују да ће ова година бити још боља и те резултате свакако ће осетити и пензионери, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић. 
Војводина Пет сеоских клубова за старе
БАЧКА ПАЛАНКА: Геронтолошки центар у Бачкој Паланци збрињава око стотину корисника, али има и друге службе, међу њима и ону која даје дневне услуге.
Друштво Страни пензијски фондови траже потврде о животу пензионера
Остало је још неколико дана да пензионери Републике Српске који живе у Србији, а којих је више од 35.000, доставе Фонду ПИО Републике Српске потврде о животу.
Нови Сад Божићна радионица за пензионере
Креативна радионица за пензионере одржаће се сутра од 16 сати у Музеју Војводине, Дунавска 35. Радионица се одвија у духу предстојећих божићно-новогодишњих празника.
Друштво Пензионерима већ децембарски чек већи за пет одсто
Кад бивши запослени за две недеље добију други део новембарске пензије, све пензионере с децембарским чеком чека увећање чекова од пет одсто.
Друштво Сваки пети становник Србије има преко 65 година
Упркос смањењу броја становника Србије, удео оних који имају 65 и више година константно расте.
EUR/RSD 118.1760
Најновије вести