пензионери

Војводина Одржан први сајам за пензионере у Жабљу 
ЖАБАЉ: Под називом “Пензионер наша обавеза”, у Жабљу  је одржан Први сајам за пензионере.
Економија / Новчаник (Не) може и веће пензије и њихово враћање на старо
Након Фискалног савета Србије, који је још пред крај прошле године у мишљењу о Фискалној стратегији Србије за ову и наредне две године то учинио, и мисија Међународног монетарног фонда сугерисала је Србији да укине Закон о привременом умањењу пензија који је на снази од 2014. године.
Друштво Од 1. јула најстарији у приватним домовима уз помоћ државе
БЕОГРАД: Око 500 најстаријих који немају ближе сроднике и материјално су угрожени, а на листама су чекања за смештај у државне старачке домове би од 1. јула могли да добију место у приватним домовима уз помоћ државних субвенција.
Нови Сад Новосађанима додељене пензионерске картице
Више од 72.000 најстаријих суграђана ће ускоро добити бесплатне пензионерске картице, које ће уместо чекова убудуће прилагати како би остварили одређене попусте и уштедели новац у одређеним институцијама и установама у граду.
Друштво У среду прелиминарна листа за бање
НОВИ САД: Прелиминарна ранг листа пензионера који ће ове године о трошку Фонда ПИО користити бесплатну рехабилитацију у некој од 24 српских бања биће објављена сутра, а коначна 21. маја.
Друштво Још три дана отворен конкурс за бесплатну рехабилитацију у бањама
НОВИ САД: Остало је још три дана до истека рока за пријаву на овогодишњи оглас који је расписао Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање за одлазак пензионера на бесплатну десетодневну рехабилитацију у некој од 25 бања у Србији. Рок за пријаву истиче у петак, 13. априла.
Нови Сад Повишен шећер код 80 одсто прегледаних
Удружење против дијабетеса града Новог Сада је на недавном Сајму за пензионере код 80 одсто од 1.123 пензионера открило веома висок ниво шећера у крви - у просеку око 14 јединица, док је код неких он био чак 22 јединице.
Нови Сад Почео сајам за пензионере: Богат садржај за „златно доба“
Сајам за пензионере, под слоганом „За безбрижну старост”, отворен је данас у Аули Новосадског сајма. Током два дана, колико ће манифестација трајати, од 10 до 18 часова посетиоци ће моћи да провере здравствено стање и сазнају тајне правилне исхране, учествују у забавним радионицама и поклон-играма, освоје вредне награде и бројне попусте, сазнају и одаберу како да испуне слободно време и забораве усамљеност. Сајам, иначе четврти по реду, прилика је да посетиоци на једном месту стекну увид у услуге и пробају производе намењене њима.
Друштво Услов за бесплатно бањско лечење - пензија до 24.980 РСД
БЕОГРАД: Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО) расписао је оглас којим позива пензионере да се јаве за одлазак на бесплатану десетодневну рехабилитацију у једној од 25 бања.
Нови Сад Четврти Сајам за пензионере: Радионице, наградне игре, дружења...
НОВИ САД: Сајам за пензионере, четврти по реду, биће одржан 30. и 31. марта у Аули Новосадског сајма. Под слоганом „За безбрижну старост”, биће свечано отворен 30. марта у 12 часова и у потпуности посвећен најстаријим суграђанима, које очекује одлична забава, много изненађења и различите активности.
EUR/RSD 118.1900
Најновије вести