пензионери

Друштво Од наредне године жене раде шест месеци дуже
Остало је још месец и по за оне запослене који испуњавају овогодишње услове за пензионисање.
Друштво Данас исплата пензија за оне које их примају на текући рачун
БЕОГРАД: Октобарске пензије биће данас исплаћене свим пензионерима који их примају преко текућег рачуна.
Нови Сад Хуманитарна помоћ за грађане чије су пензије испод просека
Удружење пензионера града Новог Сада уручило је јуче пакете солидарне помоћи корисницима Републичког фонда за пензионо-инвалидско осигурање с територије града чија су примања испод просека.
Нови Сад КУД Удружења пензионера Града Новог Сада буди младост у трећем добу
– Када сам се 2015. прихватила посла да оформим ново културно-уметничко друштво и прикупим чланство, нисам ни претпоставила да ће тећи том брзином – каже председница Олга Ковач, наводећи да су већ у првој години постојања основане четири секције: музичка, драмска, литерарна и фолклорна.
Спорт / Шах Првенство Бачке Паланке за пензионере: Парницки одбранио примат
Другу годину заредом одржано је Отворено појединачно шаховско првенство општине Бачка Паланка.
Нови Сад Удружење пензионера Новог Сада прославило 72. рођендан
НОВИ САД: Свечаност поводом обележавања 72. годишњице постојања Удружења пензионера Града Новог Сада одржана је у Студију М, а том приликом промовисана је монографија „Удружење пензионера Града Новог Сада 1946 – 2016“, као и споразум о побољшању материјалног положаја корисника пензија.
Економија / Новчаник Увећање пензија: Уз чек мањи од 26.643 динара стиже бонус 
НОВИ САД: Влада Србије донела је Уредбу о условима, висини, обухвату корисника пензија и динамици исплате новчаног износа као увећања уз пензију.
Војводина Излет поклон за пензионере у Апатину
АПАТИН: Због великог пензионерског интересовања за сениор  картице Општина Апатин је припремила изненађење за најстарије житеље, па ће у четвртак, 25. октобра уприличити извлачење првих 50 добитника, који ће добити прилику да бесплатно отпутују на једнодневни излет, у новембру, у Сремске Карловце.
Економија Пензионери све више попуњавају радна места
Већ неколико година за воланом многих аутобуса и камиона седе седе главе - времешни возачи који су одавно остварили право на пензију, али од посла не одустају.
Војводина Ђорђевићу Кули: Подршка свим установама социјалне заштите
БЕОГРАД:  Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетио је Центар за социјални рад и Дом за старе и пензионере у Кули.
EUR/RSD 118.2032
Најновије вести