Спорт - Дневников турнир

Спорт / Дневников турнир После две године паузе поново ће се у Новом Саду играти Дневников турнир
Традиционални Дневников турнир у малом фудбалу, најперстижнији и најдуговечнија смотра “мини фудбала” , после две године паузе због пандемије коронавируса наставиће се ове године, наравно ако  здравствени услови дозволе.
Спорт / Дневников турнир Отказан „Дневников” турнир због слабог одзива екипа
Због слабог одзива екипа и пораслих трошкова такмичења  одлучили смо да овогодишњи “Дневников” турнир у малом фудбалу откажемо. 
Спорт / Дневников турнир „ДНЕВНИКОВ” ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ Пријаве још данас 
Интетресовање за  57. традиционални “Дневников ” турнира у малом фудбалу је велико, бројне екипе су највиле учешће, међутим, до јуче то нису и званично потврдиле. Због тога смо одлучили да пријаве примамо и данас,а да жреб одложимо за још један дан.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу: Пријаве још само сутра
Приближава се почетак 57- традиционалног “Дневниковог ” турнира у малом фудбалу, пријаве за турнр примаћемо још само сутра до почетка жреба.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу: Макс бет брани трофеј
Листа учесника традиционалног 57. “Дневниковог ” турнира у малом фудбалу је све импозантнија, пријавиле су се све екипе које су минулих неколико година играли на нашем турниру.
Спорт / Дневников турнир Жреб Дневниковог турнира ипак у понедељак
Желели смо да  57. традиционални “Дневников” турнир у малом фудбалу  почне у недељу, међутим због техничких проблема, (мала сала је заузета за стонотениски турнир), морали смо за неколико дана одложити старт наше манифестације за 26. децембар.
Спорт / Дневников турнир Пријаве за Турнир још у четвртак и петак
Листа ученика 57. традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу  је све дужа. Као и рнијих година, екипе чекају последњи час да се пријаве, али је и поред тога готово извесно да ће се у конкуренцији сениора надметатио тридесетак екипа.
Спорт / Дневников турнир Лампоне жели четврти трофеј
Како се приближава почетак 57. традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу листа ученика је све дужа.
Спорт / Дневников турнир Пријаве за Турнир до петка
Како се приближава почетак 57. традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу интересовање за нашу манифестацију је све веће.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу: Пријаве још недељу дана
До почетка 57.традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу преостало је тачно недељу дана , према плану који смо направили са Спенсом, прве утакмице би требале одиграти у недељу 22. децембра, наравно ако не искрсне поблем око термина у малој сали СПЦ Војводина.
Спорт / Дневников турнир Одскочна даска за озбиљну каријеру
Традиционални  “Дневников” турнир у малом фудбалу  традиционално окупљао најбоље екипе мини фудбала са територије Војводине.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу: Стеале М тим се први пријавио
Како се приближава старт 57. традиционалног “Дневниковог” турнира интересовање екипа је све веће, а стигла је и прва пријава и то у конкуренцији сениора, своје учешће је потврдила екипа Стеале М тим, који до сада нису играли на нашем турниру.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу: Очекујемо више од 80 екипа
До почетка 57. традиционалног “Дневниковог” турнир у малом фудбалу преостало је нешто мање од две недеље.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. „Дневников” турнир у малом фудбалу: Најмлађи већ нестрпљиви
Иако се јуче нико није пријавио за традиционални 57. “Дневников” турнир у малом фудбалу интересовање за највећу смотру “мини” фудбала у Војводини је велико.
Спорт / Дневников турнир Пред 57. „Дневников” турнир у малом фудбалу: Пријаве од данас
Пријаве за традиционални 57. “Дневников” турнир у малом фудбалу примамо од данас.
Спорт / Дневников турнир За прво место Дневниковог турнира 400.000 динара
До почетка 57. традиционалног “Дневниковог” турнира у малом фудбалу преостало је још двадесетак дана, припреме за највећу смотру “мини” фудбала у Војводине почеле су одавно, а  припремили смо и неколико новитета, како би такмичење било занимљивије, а учествовало више екипа.
Спорт / Дневников турнир Затајили најмлађи, квалитет опада, публике све мање
Тријумфом екипе Макс бет завршен је 56. традиционални “Дневников” турнир у малом фудбалу, који је окупио тек четирдесетак екипа у четири конкуренцији.
Спорт / Дневников турнир Макс бет  победник 56.“Днев­ни­ковог” тур­нира у ма­лом фуд­ба­лу
У финалној утакмици Макс бет савладао екипу Бровел виљушкари резултатом 3:2. Макс бет је поновио успех од прошле године када је, такође, био победник Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир Финале „Дневниковог турнира: Макс бет и Бровел виљушкари за трофеј
После краће паузе због заузетости мале сале Спенса, сутра, 21. јануара, се финалним мечевима завршава 56. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир Дневников турнир: Финале између Макс бета и Бровел виљушкара у понедељак
Традиционални 56. “Дневникиов” турнир у малом фудбалу ушао је у само завршницу, у финалу су се нашле две екипе која су и највише показале - Макс бет и Бровел виљушкари. 
EUR/RSD 117.5794
Најновије вести