Sport - Dnеvnikov turnir

Спорт / Дневников турнир Дневников турнир: Велика победа сјајне спортске традиције
После тронедељног трајања, у девет такмичарских дана и 164 одигране утакмице у малој дворани СПЦ Војводина, спектакуларним проглашењем најбољих и у екипној и у појединачној конкуренцији, спуштена је завеса на традиционални Дневников турнир у малом фудбалу.
Photo
Спорт / Дневников турнир Тријумф Скајоптика на 58. Дневниковом турниру у малом фудбалу
НОВИ САД: Тријумфом Скајоптика завршено је такмичење на 58. Дневниковом турниру у малом фудбалу. У финалној утакмици, пред препуним трибинама мале Спенсове дворане, Скајоптик је био бољи од екипе ММ Браћа Милановић, али тек после извођења пенала, с обзиром на то да у основном делу меча није било голова.
Спорт / Дневников турнир У недељу завршница 58. Дневниковог турнира у малом фудбалу 
НОВИ САД: У финалу Дневниковог турнира у малом фудбалу, 58. по реду, играће Скајоптик и ММ Браћа Милановић. Заједнички именилац полуфиналних утакмица јесте у чињеници да су финалисти шансу да играју за пехар стекли бољим извођењем пенала.
Спорт / Дневников турнир Дневников турнир у малом фудбалу: Грујић одушевљен дербијем
НОВИ САД: Директор омладинске школе „Илија Пантелић“ Душко Грујић, својевремено дефанзивац у Хајдуку, Војводини, Борцу, немачком Гројтен фирту, кинеском Винеру и мађарској Бекешчаби, где је завршио играчку каријеру пре петнаестак година, радо се одазивао позивима да учествује на турнирима малог фудбала у земљи и у иностранству.
Спорт / Дневников турнир Познати полуфиналисти Дневниковог турнира: Бачани шокирали Максбет
НОВИ САД: У дербију четвртфинала 58. Дневниковог турнира у малој Спенсовој дворани Цирих Бач савладао је фаворите екипи Максбета са 3:2 после 40 минута велике  борбе и тако заказао полуфинални окршај са екипом ММ Браћа Милановић.
Спорт / Дневников турнир У петак четврт-финалне утакмице 58. Дневниковог турнира у малом фудбалу
НОВИ САД: Максбет или Цирих Бач, основно је питање око кога се плету комбинације у завршници Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир У петак на Дневниковом турниру: Максбет – Цирих Бач, финале пре финала
НОВИ САД: Уколико је трачак носталгичних присећања на сајамска издања Дневниковог турнира у малом фудбалу прозвео сумњу у наставак вишедеценијске традиције у Спенсовом амбијету, сада је извесно да то такмичење има и садашњост и будућност.
Спорт / Дневников турнир У петак на 58. Дневниковом турниру: Летећи Холанђанин у дупликату
НОВИ САД: Осам жеља, снажних колико је постојана вишедеценијска традиција Дневниковог турнира у малом фудбалу, представљају моћну основу за најаву завршнице такмичења које је обележило новосадски спортски прелаз из старе у нову годину.
Спорт / Дневников турнир Спектакл сениора у завршници Дневниковог турнира
НОВИ САД: Нови дан 58. „Дневниковог“ турнира донео је и нова узбуђења. Млађе категорије завршиле су такмичење по групама, док се број сениорских екипа које се боре за прву награду са 16 свео на осам.
Спорт / Дневников турнир Одигране утакмице осмине финала Дневниковог турнира
Прошлогодишњи вицешампион Дневниковог турнира ММ Браћа Милановић остаје у конклуренцији овогодишњег такмичења, пошто је са 2:0 победио екипу Пуача Еркер инжињеринг у првој у од осам утакмица осмине финала у сениорској конкуренцији.
Спорт / Дневников турнир Дневников турнир: Елиминисан носилац, Мењачница Рис
Ретко се у  прелиминарном делу такмиечња на турнирима по нокаут систему догађају изненађења, с обзиром на то да полудириговани жреб носиоце група раздваја све до саме завршнице.
Спорт / Дневников турнир 58. Дневников турнир: Трострука радост Пуачине композиције
Убедљивом победом прошлогодишњег финалисте турнира, тима MM Браћа Милановић у сусрету са бачкопаланачком Младости са 5:0 најављен је сигуран поход фаворита у завршницу такмичења Дневниковог турнира у малом фудбалу.
Спорт / Дневников турнир 58. Дневников турнир: Ветерани завршавају, млади пристижу
Данас лопта на Дневниковом турниру у малом фудбалу креће са места где је стала пре 10 дана, када су сениори заокружили прво коло нокаут система.
Спорт / Дневников турнир У среду и четвртак  наставак Дневниковог турнира
У среду лопта на Дневниковом турниру у малом фудбалу креће са места где је стала пре десет дана, када су сениори заокружили прво коло нокаут система.
Спорт / Дневников турнир Од среде наставак Дневниковог турнира: Победнику вредност од 800.000 динара
Утакмицама шеснаестине финала у сениорској конкуренцији у среду настављамо такмичење на Дневниковом турниру у малом фудбалу, 58. по реду. Први такмичарски круг оцењен је високом оценом, што се организације и регуларности тиче, баш као и поштовања утврђене сатнице, у минут, што превазилази и вишедеценијску традицију једног од најпознатијих и најквалитетнијих турнира, од Триглава до Ђевђелије.
Спорт / Дневников турнир НАСТАВАК ДНЕВНИКОВОГ ТУРНИРА 4. ЈАНУАРА Фаворити положили прве испите
Сви прошлогодишњи сениорски полуфиналисти Дневниковог турнира у малом фудбалу прескочили су прве препреке.
Спорт / Дневников турнир Завршено прво коло Дневниковог турнира у малом фудбалу
Утакмицама другог дана такмичења на Дневниковом турниру у малом фудбалу, сениори су комплетирали прво коло по нокаут систему, док су ветерани одиграли утакмице другог кола по групама. У млађим категоријама такмичење почиње после Нове године.
Спорт / Дневников турнир ДНЕВНИКОВ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ Срђан Плавшић предводи Софекс
У завршници првог дана Дневниковог турнира у малом фудбалу фаворити су, пласманом у шеснаестину финала, оправдали поверене им улоге сениорских носилаца у жребу.
Photo
Спорт / Дневников турнир Почео 58. Дневников турнир у малом фудбалу: Старт препун изненађења
Утакмицама првог кола у сениорској и у конкуренцији ветерана почео је Дневников турнир у малом фудбалу, 58. по реду.
Спорт / Дневников турнир Почео 58. "Дневников" турнир у малом фудбалу
С позитивним прошлогодишњим искуством иза себе и амбицијом да ове године начинимо нови искорак у реафирмацији "Дневниковог" турнира у малом фудбалу, најавили смо увећање фонда награда за 50 одсто.
EUR/RSD 117.1990
Најновије вести