Спорт - Фудбал

Спорт / Фудбал ФУДБАЛЕРИ НОВОГ САДА СЕЗОНУ У СРПСКОЈ ЛИГИ ВОЈВОДИНА ПОЧИЊУ НА СВОМ СТАДИОНУ: ,,Канаринци" поново код куће
Две године је РФК Нови Сад као формални домаћин играо у Челареву у Првој лиги. Локалци, симпатизери и навијачи ,,канаринаца" нису били задовољни што екипа није играла на свом стадиону чије је реновирање трајало две године. Жуто-плави ће ову сезону да проведу у рангу ниже, али су сада навијачима ближе пошто су поново на свом стадиону у Руменачкој 152 и нестрпљиво чекају почетак лиге и прву утакмицу на домаћем терену.
Спорт / Фудбал СЕЛЕКТОРКА ЖЕНСКЕ ФУДБАЛСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ КАНАДЕ СМЕЊЕНА због шпијунаже
Селекторка женске фудбалске репрезентације Канаде Беверли Пристман смењена је са те позиције због шпијунирања противничке екипе, саопштио је данас Канадски фудбалски савез.
Спорт / Фудбал ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ КАЖЕ ДА ЈЕ СТАДИО РАСПРОДАТ: Против Јединства нас чека тешка утакмица, биће добар амбијент
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је данас да његову екипу сутра против Јединства очекује тешка утакмица, као и да ће на стадиону бити добар амбијент.
Спорт / Фудбал КАПИТЕН НОВОСАЂАНА ОПТИМИСТА ПРЕД РЕВАНШ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ: Петровић верује у победу
(Од нашег специјалног извештача)
Спорт / Фудбал ВОЈВОДИНА СЕ ЕВРОПИ ПРЕДСТАВИЛА У ЛЕПОМ СВЕТЛУ НА "ЈОХАН КРОЈФ АРЕНИ" У АМСТЕРДАМУ: Математички прецизно, до вере у пролаз
(Од нашег специјалног извештача)
Спорт / Фудбал ФУДБАЛЕРИ НОВОГ САДА У СЕЗОНИ У СРПСКОЈ ЛИГИ ВОЈВОДИНА ИГРАЋЕ НА СВОМ СТАДИОНУ: Све спремно за повратак кући
Две године је, као прволигаш, РФК Нови Сад домаћин био у Челареву. Симпатизери и навијачи ,,канаринаца" нису били задовољни због тога што екипа није играла на свом стадиону на Детелинари, чије је реновирање трајало две године.
Спорт / Фудбал ПОПУЊЕНА ВОЈВОЂАНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА - СЕВЕР: Србобранци и Ратковчани у вишем рангу
После одустајања Солунца из Карађорђева и Кулпина од такмичења у Војвођанској лиги - север, Фудбалски савез Војводине расписао је тендер за упражњена места, на који се јавило пет клубова.
Спорт / Фудбал ДНЕВНИК САЗНАЈЕ Ипак одложен меч Војводина - Нови Пазар
Утакмица Војводина - Нови Пазар, у оквиру другог кола Суперлиге Србије, одложена је до даљег.
Video
Спорт / Фудбал (ВИДЕО) ТРЕНЕР АЈАКСА ПОХВАЛИО ВОЈВОДИНУ: Противник има квалитет, морамо да им честитамо
Тренер Ајакса Франческо Фариоли похвалио је Војводину на доброј утакмици у мечу који је његов тим добио резултатом 1:0.
Спорт / Фудбал СУПЕРЛИГА, Партизан се „вади” на Убу, Звезда дочекује Младост
Фудбалери Црвене звезде дочекаће Младост из Лучана у другом колу Суперлиге, док ће Партизан први пут у елитном такмичењу гостовати Јединству са Уба на стадиону "Драган Џајић".
Спорт / Фудбал БОЖИДАР БАНДОВИЋ И ЊЕГОШ ПЕТРОВИЋ ПОСЛЕ МИНИМАЛНОГ ПОРАЗА ВОШЕ:"Изненадили смо Ајакс, једва чекам реванш – можемо са њима"
Божидар Бандовић и Његов Петровић, тренер и капитен Војводине, говорили су после меча другог кола квалификација за Лигу Европе у ком је тим из Новог Сада доживео пораз.
Спорт / Фудбал АЈАКС СТЕКАО МИНИМАЛНУ ПРЕДНОСТ У ПРВОЈ УТАКМИЦИ ДРУГОГ КОЛА КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ЕВРОПЕ: Воша поклекла у финишу меча
(Од специјалног извештача)
Спорт / Фудбал КРАГУЈЕВАЧКА ИСТОРИЈА: Прва европска победа Радничког, савладан Морнар у првом мечу другог кола квалификација за Лигу конференција
Фудбалери Радничког из Крагујевца победили су барски Морнар резултатом 1:0 у првом мечу другог кола квалификација за Лигу конференција, првој утакмици клуба у европским такмичењима.
PhotoVideo
Спорт / Фудбал (УЖИВО) АЈАКС ПОБЕДИО ВОЈВОДИНУ СА 1:0 У ФИНИШУ МЕЧА НА "КРОЈФ АРЕНИ" У ДРУГОМ КОЛУ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ЕВРОПЕ (ФОТО И ВИДЕО)
Фудбалери Ајакса победили су Војводину са 1:0 у првом мечу другог кола квалификација за пласман у Лигу Европе.
Спорт / Фудбал ДУШАН ТАДИЋ - ЧОВЕК КОЈИ СПАЈА ВОЈВОДИНУ И АЈАКС
Славни холандски фудбалски клуб Ајакс и Војводина из Новог Сада састају се вечерас у Амстередаму у првом мечу другог кола квалификација за Лигу Европе имају заједничку нит, а у најави меча најчешће се спомиње име досадашњег капитена Србије Душана Тадића.
Спорт / Фудбал Гудељ најавио КРАЈ КАРИЈЕРЕ у сузама објавио разлоге ЕМОТИВНО РЕАГОВАЛА АНАСТАСИЈА (ФОТО, ВИДЕО)
Драгиша Гудељ, брат српског репрезентативца Немање Гудеља, одлучио је да "окачи копачке о клин" и да се пензионише.
Спорт / Фудбал ЗБОГ ПОРУКА СА ТРИБИНА УЕФА казнила ФСС са 30.000 евра и један меч без навијача у гостима
Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније (УЕФА) казнила је Фудбалски савез Србије (ФСС) са 30.000 евра због понашања навијача на ЕУРО.
Спорт / Фудбал ВОША ОДРАДИЛА ТРЕНИНГ НА "ЈОХАН КРОЈФ АРЕНИ"  у Амстердаму! БАНДОВИЋ: Спремни смо за четвороструког првака Европе! (ВИДЕО)
(Од нашег специјалног извештача)
PhotoVideo
Спорт / Фудбал ЦИРКУС НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Прекид па поништен гол после два сата чекања (ФОТО И ВИДЕО)
Олимпијске игре у Паризу почеле су на најбизарнији могући начин.
Спорт / Фудбал СКАНДАЛ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Олимпијски комитет Канаде послао је кући двоје чланова женске фудбалске делегације
Олимпијске игре још нису ни почеле, а већ имамо први скандал.
EUR/RSD 117.0706
Најновије вести