Спорт - Фудбал

Спорт / Фудбал МИЛАН У ОСМИНИ ФИНАЛА ЛЕ, Лука Јовић дао гол за "росонере", па скривио пенал
РЕН: Фудбалери Милана пласирали су се у осмину финала Лиге Европе иако су вечерас у гостима поражени од екипе Рена резултатом 3:2 у реванш мечу плеј-офа нокаут фазе овог европског такмичења.
Спорт / Фудбал ОМРИ ГЛАЗЕР: Против Чукаричког очекујем сјајну атмосферу као против Вождовца и победу
Прва утакмица у пролећном делу сезоне против Вождовца била је за памћење, жао ми је што сам био поред терена, али сам са друге стране имао прилику да пажљиво испратим атмосферу и сјајне кореографије које су приредили наши навијачи.
Спорт / Фудбал ЗБОГ НАМЕШТАЊА НА ПРИЈАТЕЉСКОЈ УТАКМИЦИ: Првој искри одузето 12 бодова
Фудбалски савез Београда одбио је жалбу ФК Прва искра на казну због намештања пријатељског меча против Јединства из Уба (4:0).
Спорт / Фудбал ЈОШ ЈЕДАН ФУДБАЛЕР НАПУШТА СПАРТАК: Бијеловић иде у Казањ
После Страхиње Танасијевића, који је продат Њујорк Ситију за 330.000 евра, суботички Спартак је близу реализације још једног  трансфера.
Спорт / Фудбал ШОК У ХУМСКОЈ: Северина напустио Партизан!
Ксандер Северина је, према писању Телеграфа, напустио Партизан због неисплаћеног дуга од 25.000 евра.
Спорт / Фудбал ФУДБАЛЕРКЕ СРБИЈЕ ДОЧЕКУЈУ ИСЛАНЂАНКЕ: Преко баража до елите
Женска фудбалска репрезентација Србије данас игра први бараж меч за А дивизију Лиге нација са Исландом (реванш је  27. фебруара у Рејкјавику). 
Спорт / Фудбал БЕСПЛАТАН УЛАЗ ЗА ДЕЦУ ДО 14 ГОДИНА на утакмицу Црвена звезда - Чукарички
Улаз на утакмицу 22. кола Суперлиге Србије, између Црвене звезде и Чукаричког, биће бесплатан за децу до 14 година, саопштио је данас клуб са стадиона "Рајко Митић".
Спорт / Фудбал МЛАДОСТ ГАТ СПРЕМНО ДОЧЕКУЈЕ ДУЕЛ СА СЛОБОДОМ – Бајић: Речи да претворимо у дела
Значајно је Младост ГАТ променила изглед током зимске паузе. У редове Новосађана стигло је неколико веома вредних фудбалера, момака иза којих је завидно суперлигашко и интернационално искуство, што присталице клуба може да радује.
Спорт / Фудбал ЗВЕЗДА БАРСЕЛОНЕ МОРА НА РОБИЈУ Због сексуалног напада чекају га решетке
Трочлано судско веће у Барселони донело је одлуку да некадашњи фудбалер Дани Алвеш мора на издржавање затворске казне од четири године и по године због секусалног напада.
Photo
Спорт / Фудбал ЛШ: Наполи и Барселона РЕМИЗИРАЛИ у Напуљу, Порто код куће БОЉИ од Арсенала (ФОТО)
НАПУЉ: Фудбалери Наполија и Барселоне ремизирали су 1:1 (0:1) у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона у Напуљу.
Photo
Спорт / Фудбал НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ Немања Гудељ потпуно променио „лични опис“! Српски фудбалер посетио клинику у Турској и више ништа није КАО ПРЕ Фанови у НЕВЕРИЦИ (ФОТО)
Немања Гудељ начинио је огромну промену у свом физичком изгледу! Српски фудбалер потражио је помоћ у Турској и сада изгледа далеко другачије него пре...
Спорт / Фудбал ВЛАДИМИР СТОЈКОВИЋ великим киксом поклонио гол Роналду
У реванш мечу осмине финала азијске Лиге шампиона, Ал Наср је савладао Ал Фејху резултатом 2:0 и са укупних 3:0 је избацио из даљег такмичења.
Спорт / Фудбал ФУДБАЛЕРИ МАКАБИЈА ремизирали са Гентом и пласирали се у осмину финала ЛИГЕ КОНФЕРЕНЦИЈА
Фудбалери Макабија из Хаифе пласирали су се у осмину финала Лиге конференција, пошто су у реванш мечу шеснаестине финала одиграли нерешено са екипом Гента 1:1 (1:0).
Спорт / Фудбал ВО­ШИН ГОЛ­МАН ДРА­ГАН РО­СИЋ ОП­ТИ­МИ­СТИЧ­КИ НА­ЈА­ВИО СУ­СРЕТ СА СПАР­ТА­КОМ У НЕ­ДЕ­ЉУ Сви кре­ди­ти су по­тро­ше­ни
Фуд­ба­ле­ри Вој­во­ди­не у не­де­љу на „Ка­ра­ђор­ђу“ до­че­ку­ју тим су­бо­тич­ког Спар­та­ка у окви­ру 22. су­пер­ли­га­шког ко­ла. На­ви­ја­чи оче­ку­ју по­бе­ду и са­мо по­бе­ду. Кре­ди­те су њи­хо­ви љу­бим­ци ола­ко по­тро­ши­ли у две про­лет­ње утак­ми­це. Са Мла­до­сти код ку­ће и са Рад­нич­ким на го­сто­ва­њу у Кра­гу­јев­цу осво­ји­ли су са­мо је­дан бод, од мо­гу­ћих шест. По­бе­да је им­пе­ра­тив, ко­ји мо­ти­ви­ше и оп­те­ре­ћу­је, исто­вре­ме­но.
Спорт / Фудбал ВОЈ­ВО­ДИ­НА ПРО­ШИ­РУ­ЈЕ СА­РАД­ЊУ СА КЛУ­БО­ВИ­МА ИЗ ОКРУ­ЖЕ­ЊА И фуд­ба­лер­ке у ода­бра­ном дру­штву
Са­рад­ња Вој­во­ди­не са клу­бо­ви­ма у Но­вом Са­ду и По­кра­ји­ни је­сте у ин­те­ре­су клу­ба, али и свих ко­лек­ти­ва пот­пи­сни­ка до­ку­ме­на­та о са­рад­њи са јед­ним од сто­же­ра фуд­бал­ске вред­но­сти и тра­ди­ци­је у Ср­би­ји. Са­гла­сни су у то­ме би­ли и пред­сед­ни­ци ФК Ин­декс Бра­ни­бор Јо­ви­чић и ФК Чо­но­пља Ми­ло­ван Ди­здар, ко­ји су пот­пи­са­ли уго­во­ре о са­рад­њи са пред­сед­ни­ком ФК Вој­во­ди­на Дра­го­љу­бом Зби­љи­ћем. 
Спорт / Фудбал ТРА­ГОМ АК­ЦИ­ЈЕ У ПО­ЛА БЕ­ЛОМ, ПО­ЛА У ЦР­ВЕ­НОМ МЕ­ЂУ НО­ВО­САД­СКИМ УЧЕ­НИ­ЦИ­МА „Пр­ва љу­бав“ у Ки­са­чу
По­се­том уче­ни­ци­ма ОШ „Љу­до­вит Штур“ у Ки­са­чу спор­ти­сти име­на Вој­во­ди­не на­ста­ви­ли су ак­ци­ју „Ти си на­ша пр­ва љу­бав“у чи­јој је осно­ви про­мо­ци­ја спор­та и еду­ка­ци­ја де­це у сме­ру прин­ци­па здра­вог жи­во­та. Шта је нај­ва­жни­је у фа­зи њи­хо­вог од­ра­ста­ња, као и ко­ји су при­о­ри­тет­ни са­др­жа­ји ко­ји жи­вот зна­че, био је за­јед­нич­ки име­ни­лац у по­ста­вље­ним пи­та­њи­ма уче­ни­ка са еле­мен­ти­ма фи­зич­ког ве­жба­ња у осно­ви. Уз Во­ши­не фуд­ба­ле­ре, у шко­ли ко­ја но­си име по­зна­тог сло­вач­ког пе­сни­ка и пу­бли­ци­сте, али јед­на­ко и по­ли­ти­ча­ра и иде­о­ло­га ко­ји је још у 19. ве­ку за­го­ва­рао при­бли­жа­ва­ње Ру­си­ји и по­ли­тич­ко ује­ди­ње­ње свих сло­вен­ских на­ро­да, уче­ни­ци­ма су се пред­ста­ви­ле и фуд­ба­лер­ке, чи­ји је ко­лек­тив члан спорт­ске по­ро­ди­це у по­ла бе­лом, по­ла у цр­ве­ном.
Спорт / Фудбал ТУХЕЛ И ФК БАЈЕРН СЕ РАСТАЈУ Немачком гиганту "прекипело"
Бајерн се поразом од Леверкузена прилично удаљио од одбране титуле првака у Немачкој, а цех ће платити тренер. Додуше, не раде у Минхену то као неки други клубови, Тухел ће ипак водити екипу до краја сезоне. Познати новинар Скај спорта Флоријан Плетенберг, добро упућен у тематику о минхенском тиму, Бајерн и Тухел су постигли договор да се разиђу на лето.
Спорт / Фудбал ВЛАДИМИР ВЕРМЕЗОВИЋ ВИШЕ НИЈЕ тренер фудбалера Муре
Српски тренер Владимир Вермезовић није више шеф стручног штаба Муре, саопштио је ноћас словеначки прволигаш.
Спорт / Фудбал ТУХЕЛ ИПАК ОДЛАЗИ: Да Бајерн до краја сезоне постигне максималне резултате, а после...
МИНХЕН: Тренер Бајерна Томас Тухел изјавио је данас да ће  да учини све да постигне максималне резултате са минхенским фудбалским клубом до краја сезоне.
Photo
Спорт / Фудбал ЛШ: Фудбалери Интера ПОБЕДИЛИ Атлетико Мадрид, РЕМИ ПСВ-а и Борусије Дортмунд (ФОТО)
МИЛАНО: Фудбалери Интера победили су вечерас у Милану екипу мадридског Атлетика резултатом 1:0 (0:0) у првом мечу осмине финала Лиге шампиона.
EUR/RSD 117.1921
Најновије вести