Магазин - Гастро

Магазин / Гастро Рецепт дана: Сочне ћуфте у парадајз сосу
Укусне и сочне ћуфтице можете да послужите једноставно уз хлеб и вино, а нећете погрешити ни ако их искомбинујете с тестенином, пиринчем или палентом.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пудинг без кувања
У питању је здравија варијанта посластице коју притом не морате да кувате. Довољно је да све састојке ставите у блендер и посластица је готова.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Бечке коцке
Овај је укусан колач права мера чоколаде чак и за највеће чокољупце…
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пилетина у сосу од лимуна
Ево једног јако укусног предлога како да поврће и пилетину припремите и сервирате на мало другачији начин од уобичајног.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Колач „три млека“
Tres leches је светски познат кох колач - сочан, сладак, млечан, карамеласт – неки су од атрибута који га сврставају у сам врх омиљених слатких делиција. Плус, припрема није компликована...
Магазин / Гастро Швајцарска увела измене: Јастог не сме да пати пред припрему
ЦИРИХ: Швајцарска је забранила уобичајену кулинарску праксу убацивања свежих јастога у прокључалу воду, у оквиру измена правила о заштити животиња.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пица с кромпиром и моцарелом
Мало је оних који не воле кромпир; пржени, печени у рерни или „исмиксан“ у пире... Како год, ова је намирница истинска звезда трпезе. Овог пута, кромпир у мало мање уобичајној улози...
Магазин / Гастро У Израелу направили најмањи парадајз - величине боровнице
ЈЕРУСАЛИМ: Израелска компанија "Кедма" узгојила је парадајз величине боровнице, најмањи парадајз који је узгојен у Израелу, а како наводи АП, можда и у свету.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Божићна чесница
Пракса је да се чесница меси рано ујутро, што наравно не значи да је касније током дана “забрањено” је правити. Ако сте из било ког разлога били спречени да је испечете раном зором, ево како да најједноставније спремите ову традиционалну божићну погачу.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Кремаста паста с пилетином и паприком
Ако не знате шта бисте ових дана, између два празника, кували, ево сјајне идеје: такозвано јело из једног лонца.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Печене прженице
После празника увек остане хране, коју никако не би требало бацати. Ево сјајне идеје како да употребите стари хлеб.
Магазин / Гастро Истраживање: Алкохол оштећује матичне ћелије и изазива рак
ЛОНДОН: Уносом алкохола у телу настаје штетна хемикалија која може трајно да оштети ДНК матичних ћелија, чиме се повећава ризик од настанка рака, закључак је истраживања британских научника.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Рибље лоптице с пикантним сосом
Божићни пост је и даље актуелан - идеално време за спремање рибљих специјалитета.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Шненокле
У питању је старинска посластица коју и данас многи обожавају.
Магазин / Гастро Рецепт дана: „Пијана“ топла чоколада
Овај ће вас напитак сасвим сигурно угрејати боље од централног грејања. А и чоколада и вино се тако лепо слажу...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Ловачке гомбоце
Ако су вам којим случајем (мада је то готово немогуће) досадиле „класичне“ гомбоце, време је пробате ове, примпремљене „по ловачки“, којима сласт даје сок од печења...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Веганска проја
Проја је увек добра идеја... Још ако је посна, па још ако у њој могу да уживају како вегетаријанци, тако и вегани – време је да нешто и скувате.
Магазин / Гастро Руски научници узгајају кромпир отпоран на хладноћу
МОСКВА: Власти на руском полуострву Јамал организоваће наредне године истраживање о новим врстама кромпира, које ће моћи да се узгајају у условима крајњег хладног севера.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Божићни кекси
Основни рецепт за генијалне колачиће, који потом можете да „дотерате” према свом укусу.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Чоколадни куглоф
Јер, тешко је замислити празник без куглофа...
EUR/RSD 118.3693
Најновије вести